Main Area

Programajánló – 2020. június 2-7.

Hihetetlen, de 3 hónap után már ott tartunk, hogy tudunk programajánlót írni! Persze még nincs program dömping, de szépen lassan kezd beindulni a vendéglátás, így összeszedtük számotokra, milyen események lesznek a héten!

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk a [email protected] címen, vagy esetleg a poszt alatti kommentszekcióban, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

Budapest

2020. június 3. – BpBARbq Re-Open bebaszerda

Kivételesen nem sörös eseményről van szó. A Bp BARbq-s srácok Serényi Zsolt vezetésével zseniális ételeket alkotnak, ezért gondolom, hogy itt a helye a programajánlóban. Sörökben nem annyira erősek, kajákban viszont annál inkább. Bitburger és Erdinger sörök kaphatóak náluk. Újranyitás alkalmából azt találták ki Zsolték, hogy meghívnak egy ajándék chili con bbq carnéra, cserébe mi hívjuk meg őket egy italra. Deal?

Kezdés: 20:00

Helyszín: Bp BARbq, 1072 Budapest, Akácfa utca 24.

2020. június 5. – Raspberry Ralph - málnás wheat ale bemutató

Ezen a napon debütál a MONYO új, szezonális sörsorozatának, a Summer Seriesnek első tagja, a Rasberry Ralph, azaz egy málnás búzasör. Helyszín a MONYO saját kocsmája, a MONYO Grand, ahol a sör mellé brutális és ízletes burgereket/hot-dogokat tudtok rendelni, így érdemes előre asztalt foglalni.

Kezdés: 19:00

Helyszín: MONYO Grand, 1073 Budapest, Erzsébet körút 53.

2020. június 5-6. - Mad Kert Nyárkezdés 06/05-06

Május közepe óta minden hétvégén megrendezte a Mad Scientist a főzde előtti „kerti partit” és igyekeznek ezt rendszeresíteni, mert az eddigi két alkalom nagyon népszerű volt. Ezen a hétvégén is idegurul a Zabáljcsak! foodtruck-ja, akik zseniális pulled pork szendvicseket csinálnak, mellé 11 csapról lehet majd söröket választani, és filmvetítés is lesz sötétedés beálltával.

Kezdés: 16:00

Helyszín: Főzdepark, Mad Scientist, 1106 Budapest, Maglódi út 47.

2020. június 6. – Harmadik FIRST Szülinap a Sörfőzde & Taproomban

Még csak 3 éves a FIRST? Gondolhatná ezt az ember, hisz már oly rég ontják magukból a jobbnál jobb söröket! Bizony, ezen a napon ünnepli a FIRST a 3. szülinapját, ennek örömére rendeznek is egy szülinapi zsúrt a főzdében. Már bejáratott dolog a főzdében eseményt rendezni, tavalyi évben rengetegszer volt ehhez hasonló, melyek mindig remek hangulatúak és népszerűek voltak. Bízzunk benne, hogy az időjárás is partner lesz ebben. Ezen a napon lesz egy vendég sörfőzde is, a Brew Your Mind, illetve lesznek bbq kaják, melyet a Kanálgép biztosít és live DJ set is lesz. A pontos sör- és kajalista hamarosan érkezik, addig is figyeljétek az eseményt!

Kezdés: 14:00

Helyszín:  FIRST The Craft Beer Co., 1044 Budapest, Váci utca 83.

2020. június 6. - Sör premier és Taproom Újranyitó

Fehér Nyúl is új sörrel készül a Taproom újranyitásukra, mely a főzdéjükben van. Az új nedű pedig egy gose típusú történelmi savanyított német búzasör, melybe rengeteg lime került. Lesz zene, rengeteg sör és ha megéheznétek, grill kajákat tudtok enni, melyet a Grillperte biztosít.

Kezdés: 16:00

Helyszín: Fehér Nyúl Brewery, 1095 Budapest, Soroksári út 110-112.

Vidék

2020. június 6. – Nyárindító BBQ sütés a Kombinátban

Az Ugar sörfőzde saját kerthelységes kocsmája - mely közvetlen a főzde mellett található – is kinyitott már pár hete. Június 6-án viszont nyárindító sütögetést fognak tartani a Debrecz'N BBQ-s srácokkal. Nagyon kis hangulatos, barátságos a hely, ha pedig megkéritek Magyar Zolit (a főzde tulajdonosa), akkor még körbe is vezet titeket a főzdében. Megéri! Budapestről sincs messze vonattal Törökszentmiklós, a vasútállomástól kb. 10 perc séta a főzde.

Kezdés: 14:00

Helyszín: Kombinát Főzdekocsma, 5200 Törökszentmiklós, Pánthy Endre út 64.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel