Main Area

Programajánló – 2020. június 23-28.

Itt a nyár, még ha ez az időjárásban nem is látszódik meg igazán, viszont a programoknál, annál inkább! Ezen a héten teli leszünk eseményekkel, így bőven tudtok válogatni!

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk a [email protected] címen, vagy esetleg a poszt alatti kommentszekcióban, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

Budapest

2020. június 24-28. – XIII. Budapesti Cseh Sörnapok - június 24-28

Vége eljött a sörfesztiválok ideje! Idén is megrendezik a budapesti Cseh Sörfesztivált, mely idén már 13 éves lett! Bizony, már 13 éve rendezik meg ezt a fesztivált a fővárosunkban. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a WestEnd pláza tetején lesz megrendezve, mely szerdától egészen vasárnap este 10-ig fog tartani. Nincs se belépő, se kötelező korsó megvétele, viszont vannak finomabbnál finomabb cseh kis- és nagyüzemi sörök, mint például Cerna Hora, vagy Holba. Ezenkívül a fesztiválok és a nyár elengedhetetlen BBQ ételei is várják az éhező gyomrokat.

Kezdés: 12:00

Helyszín: WestEnd Millenium tetőkert, 1062 Budapest, Váci út 1-3.

2020. június 24. - Reketye sörkóstoló a Craftyban

Ezen az estén a Reketye kiváló söreit lehet végigkóstolni, melyben 9 tétel szerepel és 3500Ft/fő a kóstoló ára. Jegyeket az eseményben található linken lehet vásárolni.

Kezdés: 18:00

Helyszín: Crafty Bar, 1094 Budapest, Tompa utca 26/b.

2020. június 25. - MONYO Brewing Co. sörkóstoló a Kalapban

Sör étel párosítás a Kalapban! A söröket a MONYO biztosítja, a finom ételeket pedig a Kalap konyhája. Olyan párosítások lesznek, mint pl. Flying Rabbit IPA-hoz BBQ pulled pork tortillába tekerve, vagy Raspberry Ralph málnás búzasör mellé bazsalikomos-mentás mascarpone pohárkrém. Ha megkívántad ezeket a finomságokat, akkor az eseményben leírtak szerint tudsz asztalt foglalni.

Kezdés: 18:00

Helyszín: Kalap, 1077 Budapest, Wesselényi utca 26.

2020. június 25. - Premier: The Most Beautiful Tangerine // HopTop x Jégkert

A Jégkert Buda legnagyobb kerthelysége a Széna téren, a Mammut 2-vel szemben. Itt mindenki megtalálja a neki tetsző söröket, hiszen 36 csapról folynak a sörök, a hazai legjobb főzdéktől származó sörök között biztos megtalálod a saját ízlésednek legmegfelelőbbet! Esetleg ennél is egy jót mellé? A Jégkert konyhája ebben is segíteni fog az este folyamán: heti/napi séf ajánlatok, frissen sültek, BBQ kaják, hamburgerek, a desszertek között pedig találsz olyat, ami a csapon lévő valamelyik sörből készülhetett!

Majdnem minden héten rendeznek csapfoglalást náluk, hiszen a 36 csapot ki is kell használni. Most csütörtökön a HopTop új söre fog itt debütálni, a német komlókkal főzött pale ale-jüket, a The Most Beautiful Tangerine-t mutatják be. Lesz nyereményjáték, lesz sörből készült desszert, mégpedig a premier sörből fog készülni egy karamellizált-narancsos, sörös baracktorta formájában! Ha pedig már itt vannak a srácok a főzdéből, akkor nem is csak egy sörrel érkeznek, hanem rácuppannak a csapokra, úgyhogy mini HopTop csapfoglalás is lesz, 6 csapról fognak folyni a sörök.

Érdemes erre az estére foglalni asztalt, és nem tudok mást tanácsolni, mint egyetek-igyatok jókat és váltsátok ki a törzskártyát! (na meg próbáljátok ki a mobilon keresztüli sörrendelést, mert az elég menő)

Kezdés: 19:00

Helyszín: Jégkert 1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2.

2020. június 25. - Ugar Sörkóstoló - szakavatott sör idegenvezetőve

Ezen az estén az Ugar sörfőzde söreit lehet végigkóstolni idegenvezetéssel egybekötve az Aperben.

Kezdés: 20:30

Helyszín: Aper, 1075 Budapest, Síp utca 5.

2020. június 26-28. - Mad Kert A legkésőbbi naplemente 06/26-27-28

Ez a hétvége sem maradhat el Mad Kert nélkül, immár 3 napos lesz a Mad Scientist kerti partija. Jobbnál jobb sörök, szombat este újra lesz filmvetítés, az ételekről pedig most a Burger Bár-hol foodtruckja fog gondoskodni.

Kezdés: 16:00

Helyszín: Mad Scientist, 1106 Budapest, Maglódi út 47.

2020. június 27. B BOP Fermentory TTO feat. Éles Gábor Trio

Visszatér a Hops Beer Bar-ba a csapfoglalás- és koncertsorozat! Ezen az estén Cserniczky Boti sörei lesznek csapon, a zenéről pedig Éles Gábor Trio fog gondoskodni, akik funk, jazz és soul stílusban utaznak.

Kezdés: 18:00

Helyszín: HOPS BEER BAR BUDAPEST, 1077 Budapest, Wesselényi utca 13.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel