Main Area

Programajánló – 2020. szeptember 15-20.

Nagyon kegyes velünk az időjárás, javában tart még a vénasszonyok nyara, így ezen a héten is bőven lesznek programok, melyek közül tudtok válogatni!

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk a [email protected] címen, vagy esetleg a poszt alatti kommentszekcióban, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

Budapest 

2020. szeptember 16-20. - Corvin Szezonzáró Sörnapok - szeptember 16-20

Ha szeptember, akkor Corvin Szezonzáró sörfesztivál! Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Corvin pláza mögött lévő Corvin sétányon lesz. Kiállítók között megtalálhatóak lesznek a hazai kisüzemi sörfőzdék színe java, illetve cseh remekek is ihatóak lesznek. Kiállítók listáját megtaláljátok az eseményben. Használjátok ki a vénasszonyok nyarát, legyetek a szabadban, szerdától vasárnapig lesz időtök bőven sörözni!

Kezdés: 16:00

Helyszín: 1082 Budapest, Corvin sétány

2020. szeptember 17. Premier: White Stout // Fehér Nyúl x White Stork // Jégkert

Ittatok már fehér stoutot? Igen, jól olvasod, nem elírás, fehér stoutot! A Jégkertben ezt megteheted, ugyanis ezen a napon mutatja be a Fehér Nyúl a White Stork-kal közösen főzött világos stout-ját. Lassan mindenki megjegyezheti, ha valamelyik hazai főzde új sört mutat be, akkor elsők között a Jégkertben lehet megkóstolni! Szokás szerint ilyenkor mini csapfoglalás is szokott lenni a premier mellett, így összesen 5 csapról Fehér Nyúl sörök fognak folyni! Az elengedhetetlen sörből készült desszert sem maradhat ki, hiszen e nélkül nem lenne a Jégkert Jégkert! Fehércsokoládés-zabkekszes sajttorta lesz terítéken, vaníliás White Stout cold brew kávé öntettel. Érdemes együtt a sörrel kóstolni. Illetve nyereményjáték is lesz. Ha meg szeretnétek kóstolni a sört, illetve, ha csorog a nyálatok a desszert után, akkor mindenképp foglaljatok asztalt csütörtökre! Olvassátok el ITT a Jégkertről szóló bemutató cikkünket is!

Kezdés: 19:00

Helyszín: Jégkert, 1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2.

2020. szeptember 18-19. - Mad Kert Kék végén égetjük 09/18-19

Ha hétvége, akkor Mad Kert! Rendszeres esemény a Mad Scientistnek a főzde mögött, szokás szerint 13 csapolt sör, többek között a kék sörüket is kóstolhatjátok. Soft serve is lesz, jelen esetben a kék sörből (Tropical Space Muffin, egy savanyú ale lime-mal, ananásszal, banánnal, maracujával, vaníliával és kék spirulina algával. Ja és „könnyed” 11,5%). Szombaton filmvetítés is lesz, a cuccos kajákról pedig ezúttal a Tölcsibe foodtruckja gondoskodik.

Kezdés: 16:00

Helyszín: Mad Scientist, 1106 Budapest, Maglódi út 47.

2020. szeptember 18-20. - Food Truck Show Budapest- Margit Sziget 2020

Péntektől vasárnapig Food Truck Show lesz a Margit Szigeten, ahol jobbnál jobb kajákat ehetsz, illetve sörözhetsz is. Sörösök közül kint lesz például a First Craft Beer, a Legenda Sörfőzde, a legjobb BBQ kajások közül pedig a Zabáljcsak-ot emelném ki. A rendezvény ingyenes, további információk az eseményben.

Kezdés: 10:00

Helyszín: Budapest, Margit Sziget

Vidék 

2020. szeptember 19. - Krenner Brewery Főzdenyitó Sörfesztivál

A Krenner Beer ezen a napon nyitja meg a frissen felépített főzdéjüket, melynek örömére egy főzdenyitó sörnapot is tart! Lesz élő zene, lesznek burgerek, melyről a Zing Burger fog gondoskodni, illetve rengeteg sör. A további részleteket az eseményben találjátok.

Kezdés: 10:00

Helyszín: Krenner Beer, 9764 Csempeszkovács, Árpád tér

2020. szeptember 19. - Marhaszegy bagelben szombaton a Majorban!

Ha szeretitek a cuccos BBQ húsokat és a jó söröket, akkor ez az esemény a Tiétek! Marhaszegyes bagelek mellé az Ugar sörfőzde remek söreit ihatjátok a Majorban.

Kezdés: 12:00

Helyszín: Major, 2040 Budaörs, Clementis László utca 22.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel