Main Area

Rendeld meg az összes Brewdog sört a FIRST webshopjából!

A Brewdog nevét minden sörissza ismeri, még azok is, akik nem a legnagyobb sörgeekek. Most pedig eljött a pillanat, hogy hazai webshopból lehet majd megrendelni őket! A FIRST és a Brewdog szövetkezett egymással!

múlt hétvégi FIRST főzdebuli elég extrára sikeredett, mert nem csak a saját söreik voltak csapon, hanem bemutatták a jövőt is. Ez nagyjából annyit jelent, hogy ők lettek a hivatalos hazai disztribútorai a skót Brewdog söröknek, ergo elég ínyenc dolgok fognak terítékre kerülni mostantól a webshopban.

Ebből az apropóból feltettünk bár kérdést Kurucz Gergőnek és Daninak az együtműködéssel kapcsolatban.

A háttérsztori

Régóta jó kapcsolatot ápol a két főzde, a FIRST brigád is volt kint náluk és a Brewdog is járt már az ő fözdéjükben. Ez azt a tipikus szituációt váltotta ki, amit a “this is the beginning of a beautiful friendship” kifejezéssel lehet leírni. A Brewdogosok figyelemmel követték a főzde életét, fejlődését és arra a konklúzióra jutottak, hogy felteszik a kérdést. “Mit szólnátok, ha kizárólagosan ti forgalmaznátok a söreinket Magyarországon?”. Szerintem egy ilyen kérdésre nem lehet nemet mondani és hát nem is mondtak.

Brewdog sörök mindenkinek

Innentől kezdve egy országos ellátóláncot biztosítanak a Brewdog söröknek, ami annyit jelent, hogy az összes kocsma, bottleshop és étterem csapra tudja verni a Brewdog söröket és elég csak a FIRST-nek írnia ez ügyben. Ez viszont csak a jéghegy csúcsa, ugyanis az igazi jóság abban rejlik, hogy a FIRST webshopból is lehet üveges, dobozos Brewdog söröket rendelni! Ez annyit jelent, hogy nem kell beérnünk azokkal a sűrűn előforduló tételekkel, mint a Punk IPA vagy az Elvis Juice, hanem igazi extra főzeteket is egyszerűen be tudunk szerezni. Konkrétan arra kell gondolni, hogy ha van valami premier sör náluk, akkor az nagyon záros határidőn belül a FIRST webshopban is meg fog jelenni! Ez még a magamfajta sörggekeknek is fejtörést fog majd okozni, mert igazi kincsekre lehet majd bukkanni.

CSEKKOLJÁTOK A WEBSHOPOT, HOGY PONTOSAN MIT IS LEHET VENNI

FIRST webshopba oltott Brewdog webshop

Sokat regéltem már arról, hogy mit lehet majd kapni, de arról még csak érintőlegesen, hogy mégis hol. Egyelőre az induláshoz a FIRST webshop ad majd életteret, egy külön menüpontban lehet megtalálni a Brewdog söröket. Azonban ez idővel változhat, hiszen ha nagy lesz a kereslet a sörökre (és miért ne lenne), akkor egy külön webshop indítása is a képben van. Még korai erről beszélni, hiszen a projekt seggén még ott van a tojáshéj és meg kell nekik is látniuk, hogy mekkora a kereslet és mégis milyen árkategóriájú sörökre a webshopban.

Brewdog Budapest vs Brewdog webshop

Adja magát a kérdés, hogy hát van egy franchiseba tartozó Brewdog bár Budapesten és a kettőnek mi köze van egymáshoz. Az egyszerű válasz az, hogy gyakorlatilag semmi. Tulajdonosi kört tekintve két teljesen más dologról van szó, így a kettő között nincs átfedés. A részletesebb válasz viszont az, hogy bár nem tartoznak össze, de alapból is jó kapcsolatot ápolnak egymással és a Brewdognak is a szíve egyik csücske a hely. Innentől kezdve konkrétan a FIRST lesz a beszállítója a bárnak is, rajtuk keresztül tudják majd berendelni a söröket.

Summa summarum, megint a fogyasztók nyertek a dolgon, hiszen egyszer csak megjelent az a lehetőség, hogy a masszív és extra Brewdog kínálatot hazai webshopból tudják megrendelni. Nem kell külföldi webshopokkal babrálni és aggódni a szállítás miatt, várni heteket, hanem csak felmászunk a FIRST webshopjába, berakjuk a virtuális kosarunkba a söröket és pár nap múlva már csengetnek is, hogy “kérlek igyatok meg!” Hamarosan leteszteljük a webshopot is és mustrázzuk a kínálatot, hogy még jobban felcsigázzunk titeket!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel