Main Area

Robotokkal a meccsnézésért

Manapság már a játékok sem a régiek. Itt mondhatnám, hogy régen minden jobb volt, de ez jelen esetben nem lenne igaz, mert a LEGOzást egy új szintre emelték a sörrobottal!

Nem nagyon maradt ki senki gyerekkorából a LEGO kockák varázslatos világa és az azzal járó kreatív alkotás érzése. Gyerekként várakat építettünk, városokat és különböző járműveket. Mostanság azonban már inkább építenénk egy sörszállító robotot, mert már erre is alkalmasak a mai LEGO-k!

Az 1930-ban megálmodott építőkockák újra trendiek lehetnek az életünkben, hiszen most akár a sört is tudják szervírozni a meccsnézéshez. A BuWizz csapata kifejezetten a LEGO-k mozgósítására szakosodott, ami kb abban merül ki, hogy bivaly erős motort és kezelőt használnak a kockák mobilizálásához. Így a kockák olyan dolgokra is képesek, amikre alapvetően nem lennének.

Egy ilyen agyszülemény lett a sörrobot is, amit annyira felturbóztak, hogy a meccsnézés közben ki sem kell menni a konyhába, ha esetleg egy új sörre lenne szüksége az embernek. A robotnak van karja, van egy emelős része és még sörnyitóval is felvértezték. Elmegy a hűtőhöz, kiveszi a sört, odaviszi az asztalhoz, kitölti egy pohárba (bár láthatóan nem 45 fokban tartja a poharat, úgyhogy esélyes, hogy kifut a fele a sörnek) és a kezünkbe adja. Nem mondom, hogy ez a tökéletesség, de elég menő megoldás, főleg, ha azt nézzük, hogy LEGO-ból lett összerakva!

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel