Main Area

Royal Marriage - TESZT

SIMA Brewing
Sörfajta White IPA
Szín baracksárga
ABV 5,8%
IBU 45
Kiszerelés Doboz - 0,33 l

Sörfőzde leírása a sörről

Az IPA és a belga Wit házassága. A Sorachi Ace, Cascade és Citra komlók és egy visszafogott hidegkomlózás gondoskodnak a trópusi gyümölcsös, citrusos aromákról, melyet a forralásnál hozzáadott koriander és keserűnarancs-héj kellemesen, de nem túlzóan fűszeressé varázsol. Az eredmény egy igazán izgalmas ízkavalkád egy kerek, frissítő sör formájában.

TESZT

Megjelenés: Narancssárga, „dzsúszos" színe van. A habja aprószemű, vékony rétegű és nem tartós.

Illat: A witbier-re és a white IPA-ra jellemző ízek illatban is megjelennek, azaz a fűszeresség: kiérződik a narancs és a koriander. Illatban is érezni az enyhe édességet és a frissességet.

Íz: Mint egy witbier: a koriander és a keserűnarancs-héj dominál ízben. Sajnos az IPA része kevésbé érződik, érzésem szerint túlságosan is visszafogottra sikerült a hidegkomlózás, számomra egyáltalán nem érződött ki a komló. Ahogy illatban is, úgy ízben is "jön" az enyhe édesség és a frissesség.

Összbenyomás: Ez egy izgalmas ízvilággal rendelkező, frissítő sör, melyet jól esik a meleg időben, szabadban elfogyasztani. Sokkal inkább hajaz egy igazi belga búzasörre, mintsem egy White IPA-ra. Véleményem szerint egy intenzívebb komlózás lehet jobban állna neki. Egyszer már elérte a SIMA Brewing az egyik sörével, hogy megszeressek egy stílust, ez volt a Choxymoron Black IPA sörük. Sajnos itt most nem ez a helyzet, a White IPA stílus továbbra sem lesz a kedvencem. Azoknak ajánlom, akik a belga söröket is kedvelik, számukra ismerős lesz az ízvilág.

Hol kapható?

EZEKET KÓSTOLTAD MÁR?

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel