Main Area

Selfish Games Double Morning Joe - TESZT

HORIZONT Brewing
Sörfajta Imperial Stout
Szín fekete
ABV 9%
IBU 40
Kiszerelés Doboz - 0,33 l

Sörfőzde leírása a sörről

Még több kávé, még több kakaó, még több mindenből, amit szeret az ember a sima Morning Joe-ban. Olyan gyorsan elkapkodta a nagyérdemű az egész téli szezonra szánt imperial/double stout mennyiségünket, hogy nem hagyhattuk a stílus szerelmeseit sör nélkül a melegedő napokra sem, valamint a Pilot Series #7 óta nem volt sötét sör, amit magunknak főztünk volna.

TESZT

Selfish Games sorozat második tagja egy megduplázott Morning Joe. A Horizontos srácok a Night Shift sorozattal 2017 óta folyamatosan bizonyítják, hogy kiváló stout söröket tudnak főzni. Nézzük meg, hogyan sikerült a Double Morning Joe!

Egy magas alkoholtartalmú sörrel van dolgunk (9%), mégis gyönyörű habja van. Maga a sör pedig egy selymes, testet stout, de egyáltalán nem tömény, könnyedén lecsúszik. Szépen jön a beígért még több kávé és a még több kakaó, kellemes keserű lecsengéssel. Brutálisan kávés a sör, ami kifejezetten jól áll neki, persze nem hátrány, ha kávé mániás vagy. Hiába 9%-os, gyorsan kiürült a pohár, nem fogja az embert fejbe ütni.

Akik szeretik az erős stoutokat, illetve napi minimum 3 kávét isznak, azoknak határozottan ízleni fog. Akik óckodnak a magas alkoholfoktól, és akiknek a kávé maximum „háromazegyben”, nekik inkább a sima Morning Joe-t ajánlom.

Hol kapható?

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel