Main Area

Selfish Games - Hazy IPA (Citra, Amarillo, Mosaic) - TESZT

HORIZONT Brewing
Sörfajta Hazy IPA
Szín borostyán
ABV 6,5 %
IBU 30
Kiszerelés 0,33l doboz

Sörfőzde leírása a sörről

A VILÁG EGYIK LEGKEDVELTEBB SÖRTÍPUSA VISSZATÉR!

Nagyon közkedvelt kombinációja kedvenc komlóinknak, mint a Citra, Amarillo és Mosaic. Kellemes ízek, megszokott Horizont minőségben.

TESZT

Megjelenés: Erősen opálos borostyánszín, vastag, tartós hab mely percek múlva sem esik össze.

Illat: A felhasznált komlóknak köszönhetően sok illatjegyet hordoz magában, de mégis inkább a gyantásabb jegyek vannak előtérben míg a trópusi gyümölcsökre jellemző illatok a háttérben kiegészítik a nagyképet.

Íz: Enyhén keserű mégis markáns. Eleinte inkább gyantás és földes utána jelentkeznek a frissítő citrusos jegyek, a korty lezárása enyhén száraz, malátásan édes.

Összbenyomás: Ennél az IPA-nál elég rendesen sikerült eltalálni az összképet. Közepesen testes, kellemesen szénsavas és enyhén keserű. A komlókombináció régóta ismert és egyben kiváló is. Kifejezetten jó, hogy ilyen sok illat és ízjegy fedezhető fel benne, így sok arcát meg tudja mutatni. A Hazy IPA esetében egy normál alkoholtartalmú sörről beszélhetünk, azért mégsem ajánlanám a legnagyobb melegekben. Minden esetre könnyen iható és jól csúszik, szerintem nagyon ajánlott tétel, ebből le tud gurulni pár korsó!

Hol kapható?

EZEKET KÓSTOLTAD MÁR?

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel