Main Area

Selfish Games - Hazy IPA (Loral, Calista, Citra) - TESZT

HORIZONT Brewing
Sörfajta American IPA
Szín sárga
ABV 6,5%
IBU 30
Kiszerelés Doboz - 0,33 l

Sörfőzde leírása a sörről

Illatra kellemes passiógyümölcs tódul be az orrba, aztán a krémes kortyérzettel egyből a grapefruit veszi át a hatalmat!

TESZT

A Horizont Playground sorozatát váltja le a Selfish Games, melynek az első versenyzője ez a Hazy IPA. Úgy is mondhatnánk, hogy a sörfőzők játszótere ez a sorozat. Az antré pedig erős volt: nagyon ködös, nagyon illatos és szép habbal rendelkező igazi Hazy IPA!

Illatra nagyon passiógyümölcsös, ízre pedig ananászos, nagyon enyhén kókuszos hűtőhidegen. Ahogy melegedett a sör, úgy tűnt el az enyhe kókusz íz, az ananászt pedig átvette a mandarin és a grapefruit. Kortyérzete pedig olyan, mint egy rendes hazy IPA-nak lennie kell: krémes és selymes. Viszont nekem volt egy kis hiányérzetem a sör kortyolgatása közben: mégpedig, nem volt számomra kellően gyümölcsös és a kelleténél picit keserűbb is volt. Ezt a kis hiányérzetet betudom annak, hogy olyan komlókból készült a sör, mely számomra eddig ismeretlenek voltak: Loral és Calista. Egy harmadik komló is került bele, de ez szerintem mindenki számára ismert: a Citra.

Tökéletes ez a sör, a Horizont mindig is erős volt az IPA vonalon. Akik szeretik a keserű ízt, számukra be fog ez jönni, akik pedig a gyümölcsösebb ízvilágot szeretik, számukra ott van a Hazy Queen.

Hol kapható?

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel