Main Area

Sörajándékok, amiknek mindenki örül

Ha nem szeretnétek egyesével összeválogatni a karácsonyfa alá való söröket, hanem inkább valami kompaktabb dolgot szeretnétek, például egy sörös csomagot vagy akár belépőt egy menő sörfesztiválra, akkor alább látjátok a mi tippjeinket.

Az előző cikkünkben ajánlottunk egy nagy rakás sört, aminek tuti örülnének a sörgeekek. Most viszont egy kicsit merészebbek vagyunk, ugyanis olyan sörös ajándékokat ajánlunk, amiknek mindenki is örülne!

Alapvetően próbáltunk olyan ajándékokat összeszedni, amik kezdő sörrajongóknak ugyanúgy megfelelnek, mint azoknak, akik már megitták a magukét és az Untappd-et nyomkodják a sörözés közben. Csapjunk is bele a lecsóba!

Sörválogatások, amikre csak masni kell

Black Rose Vintage

Ez betudható egy instant sörkóstoló szettnek is, mivel egy friss és egy 3 évig érlelt Black Rose van díszdobozba csomagolva és mellé még egy menő kristálypohár is!

Itt írtunk róla részletesen!

MONYO sörcsomag

A MONYO söreit nem nagyon kell bemutatni senkinek, ők eléggé az alfái és omegái a söréletnek. Össze is raktak egy király csomagot, hogy neked ne kelljen.

Horizont sörcsomag

Velük indítottuk a Hét sörfőzdéje sorozatunkat, de azóta is folyamatosan tolják az arcunkba a durvábbnál durvább főzeteket. 6 klasszikust csomagoltak most össze.

HopTop sörcsomag

Még egy Főzdeparkos brigád, akik már szerepeltek a hét sörfőzdéje sorozatunkban is. 3 sörből álló válogatást rittyentettek össze, instant fa alá való.

The Beercase sörelőfizetés

Nemrég írtunk kicsit arról, hogy milyen pályát futottak be a kezdeményezéssel, hogy meglepetés minden táskájuk tartalma. 8 sörrel lepik meg az embereket, nem is akármilyen sörökkel. Ha igazán jófejek akartok lenni, akkor akár 1 évnyi sörrel is elláthatjátok a kiválasztottakat.

Itt írtunk róla részletesen!

Soproni sörcsomag

Az idén betört a piacra a Soproni APA és ezzel három tagúvá bővült az Óvatos Duhaj családjuk. Most pedig a könnyebbség érdekében egybecsomagolták a söröket, hogy akár egy konyhakész ajándékként is szolgálhassanak.

TOVÁBBI SÖRCSOMAGOK

Ajándékozz sörfesztivált

BPBW 2019

2018-ban rendezték meg első alkalommal ezt az itthon teljesen rendhagyó sörfesztivált, ami nem csak hazai főzdéket hozott el, hanem a külföldieken volt a hangsúly. Korlátlan sörkóstolás, iszonyat jó hangulat, Magyarországon eddig még sohasenem kóstolt főzetek. Egy sörgeeknek ennél jobb ajándékot nem is adhatnátok!

Itt találjátok a beszámolónkat a 2018-as sörfesztről!

Winterfest

Télen mindenki egy kicsit szomorú, mert hát nincsenek sörfesztiválok. Azonban nem kell annyira szomorkodni, hiszen lesz beltéri sörfesztivál már rögtön januárban. Ez egy teljesen új kezdeményezés, de mindenesetre elég jól hangzik. Lepjetek meg valakit egy VIP belépővel, mert azt mindenki szereti!

A sörös csomagokban nem mindig kell, hogy csak sör legyen

Zip’s sörcsomagok

A miskolci brigád már nem csak a sörös különlegességekre koncentrál, legalábbis nem a klassikus értelemben. A remek söreik mellé most minden különlegességet is csomagoltak, amik sörrel készültek.

Itt írtunk ezekről részletesen!

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel