Main Area

Sörök a VB háza tájáról (is) a Lidlben

A Lidl lassan minden héten kijön egy masszív adag sörös akcióval, amik között vannak igazi gyöngyszemek is. Nézzük mi került a héten a polcokra!

A Lidl nagyon ráérzett a sörakciókra, láthatóan ők is észrevették, hogy jól mennek ezek az akciók. Pluszban ugye a VB alatt egyébként is jobban fogy a sör a meccsnézések miatt, úgyhogy ezúttal egy nemzetközi kínálatot állított össze, amiben vannak régi visszatérők és új, jó vételek is.

Kezdésnek a belga sörös válogatás újra a polcokon, ami 2500 forintért még mindig iszonyat jó vétel, sosem árt, ha van ebből otthon. Ezt egészíti ki 2 Hoegaarden búzasör, amik szintén jó áron vannak. Bár a csomag jobban megéri, ha nem ragaszkodsz a búzához.

A Lidl láthatóan úgy gondolja, hogy nincs is jobb egy jó búzasörnél a nyári melegben és nem is tévednek nagyot egyébként. Többféle búzasör is van a kínálatban, köztük a Paulaner verziója is, ami szerintem leég jól sikerült. Ugyanezen a lapon a nemzetköziség jegyében található még a Tsingtao, ami egy kínai világos sör és az említhető a legkülönlegesebb ismérvének, hogy rizs is kerül bele a készítésekor.

Ha pedig örökslágereket keres az ember minél több országból, akkor pedig lehet válogatni a Karlovacko, San Miguel és Foster közül. Bár a San Miguel a legolcsóbb közülük, de azt a plusz 30 forintot én még bevállalnám minden további nélkül a Karlovacko-ért.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel