Main Area

Sörözd össze az adventi naptárat

December elsején elindul a visszaszámlálás a karácsonyi nagy zabálásig és nem árt, ha nem csak a gyomrot, de a májat is felkészítjük rá. Erre (is) tökéletes egy sörös adventi naptár, úgyhogy mutatunk is párat!

Az adventi naptárakkal mindenki találkozott már, leginkább gyerekkori emlékek jönnek ilyenkor elő az emberben. Reggelente már várta, hogy kinyithassa azt a bizonyos kis ablakocskát és befalhassa a mögötte rejlő csokit. A kor előre haladtával egyre megváltozik az ember ízlése és inkább már némi alkoholos itallal lepi meg magát minden este, mert a csoki hízlal. Így adja magát az ötlet, hogy a képzeletbeli ablakocska mögött ne egy csokifalat leledzen, hanem egy sör. Valahogy így születhetett meg az ötlete a sörös adventi naptáraknak.

Belga sörmester adventi naptár

A belga sörök mindig is a top kategória voltak nálam és nem éppen a könnyű sörök hírében álltak. Testes, többnyire nagyon markáns ízzel bíró sörök a belga sörök, amiknek a többsége valódi különlegesség. Most 24 sört csomagoltak egy dobozba, hogy átvészeld a hideg téli napokat ezeket a sörökkel. Pár példa, amiket találni fogsz benne: Gallica Kriexus, Kapitel Abt, Cuvee Des Troll, Brugse Zot Dubbel, Mongozo Mango, Delirium Christmas.

Ára: 22.990 Ft

VÁSÁRLÁS

Magyar sörválogatás adventi köntösben

Nagyon is remekséges sörök vannak már a hazai kínálatban ahhoz, hogy simán összeállítson az ember egy válogatást belőlük. Ráadásul mindezt most egy adventi naptár formájában tette meg a Hörpint csapata, így 24 különböző magyar sört porcióztak ki a decemberi hónapra. A csattanó az egészben, hogy az idei Esthajnal sör az utolsó, az fog az ünnepi asztalra kerülni!

Sörsor: Greenzone, FIRST Pilsner, White Space, Békésszentandrási Szilvás, T30, Sour rise, GreyJoy, Fóti Winternacht, Fehér Nyúl APA, Jam72, Horizont Saison Witbier, Sötét Bunkó, Mangover, Berryside, Angry Beast, Rafa IPA, FIRST IPA, Liquid Cocaine, Horizont Hidegkomlós lager, Bagoly, Hammmurapi 21+, Betyárkirály, Tropical IPA, Esthajnal 2018

Ára: 19.490 Ft

VÁSÁRLÁS

Ha nincs sör, jó lesz a whisky is 

Nem titkoljuk, hogy a sör mellett a másik szenvedélyünk a whisky. Egyszerűen csak egy fenséges italról van szó és ezt egyébként a sörösök is ugyanígy gondolják, elég csak a Zip’s és a Jameson közös sörére gondolni, vagy a múlt héten bepremierezett whisky hordós érlelésű Night Shiftre. Úgyhogy kijelenthetjük, hogy a sör mellé tökéletes választás a whisky is!

Ára: 42.550 Ft

VÁSÁRLÁS

Állítsd össze a saját naptáradat

Valószínűleg sokan vannak úgy vele, hogy szeretik maguk kiválasztani, hogy mit is isznak, köztük én is. Erre az esetre tökéletes megoldás. ha saját magunk válogatjuk össze a sörös naptárunkat. Ehhez adunk nektek segítséget az adatbázisunkkal és a sörtesztjeinkkel, nézzetek körbe!

Az alábbi tételeket mindenképpen érdemes lehet belerakni a karácsonyi válogatásba:

Esthajnal '18

Black Rose Vintage

Rice Rice Baby

Night Shift 2018 (és/vagy a whiskys változat)

Cherka

Hungarian Terroir: Villány - Spontan Syrah 2017

Hungarian Terroir: Sopron - Blaufränkisch Russian Imperial Stout 2018

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel