Main Area

Szex, Sör, Rocknroll

Akár ez is szállóigévé válhatott volna az eredeti helyett, hiszen a sör rendkívül népszerű ital a zenészek, kiváltképp a rockzenészek között. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy többen a legnagyobbak közül be is szálltak a sörbizniszbe. A teljesség igénye nélkül nézzünk meg 5 sörkotyvasztó rocklegendát!

1. Queen Bohemian Lager.

A zenekar a Bohemian Rhapsody című mega-giga-hiper-szuper slágerük születésének 40. évfordulója alkalmából dobta piacra ezt a 4.7%-os sört. A rajongók jól tudják, hogy Freddie előszeretettel fogyasztott sört a színpadon, és most a híveknek is megadatott a lehetőség, hogy az Ő tiszteletére koccintsanak az Ő egyik leghíresebb alkotásáról elnevezett sörrel. Itthon is kapható 750Ft/0,33l áron.

 

 

 

2. AC/DC Premium Lager.

A jó hír az, hogy aki emellett a sör mellett voksol, annak a mennyiségre nem lesz panasza, hiszen az ausztrál rocklegendák söre állati menő, hordó kiszerelésben is kapható. Sajnos azonban az is elmondható róla, hogy a mennyiség itt is a minőség rovására ment, a RateBeer szerint legalábbis. Szerencsére azonban Nektek is lehetőségetek van megkóstolni ezt az 5% alkohol tartalmú italt 1358Ft/l áron, már a hordó miatt simán megéri kipróbálni!

 

 

 

3. Motörhead Bastards Lager.

Elég érdekes lenne, ha pont Lemmyék maradnának le egy ilyen listáról, még akkor is, ha köztudott hogy a Főnök nem hétköznapi, már-már legendás rajongásának a tárgya a whisky-coke volt, napi szinten igen tetemes mennyiséget fogyasztott belőle a Mester. De mint tudjuk, aki a sört szereti az rossz ember nem lehet, Lemmy pedig az egyik legjobb arc volt a Földön, így nem meglepő hogy nemcsak szerette, de el is készítette nekünk a világ leghangosabb 4.7%-os sörét amit most Ti is kipróbálhattok 2312Ft/l áron!

 

 

 

4. KISS Destroyer.

A cikknek ezen részét remegő ujjakkal gépelem remélve, hogy Gene és a bandája nem fogják elperelni még a szennyes alsóneműimet is. A Destroyer a világ legjobb, legzamatosabb, legüdítőbb, legszebb kiszerelésű, leglegleg söre, aki nem így gondolja az nem ért a sörökhöz és punktum.

 

 

 

5. Sir Paul McCartney Old Stinkhorn.

Az öreg Paul a cikk kakukktojása, Ő ugyanis nem helyezte a főzetét kereskedelmi forgalomba, hanem csak és kizárólag saját fogyasztásra, illetve barátoknak, családtagoknak ajándékoz belőle. A sört az ő lakhelyén őshonos fallosz alakú gombáról nevezte el, és az ital csak és kizárólag east sussexi komlóból készülhet. Biztos finom.

A karikatúrákért köszönet és pacsi a popcultposters.com-nak, itt találtok még hasonló anyagokat: https://www.facebook.com/hunposters/

 

 

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel