Main Area

Tartozom egy vallomással…

Ezer éve a sörvilágban tevékenykedek és most láttam elérkezettnek az időt arra, hogy fejest ugorjak a webshop bizniszbe is. Nem csak tájékoztatni fogjuk a sörszerető közösséget, hanem egyenesen a legjobb söröket kínálni nekik a saját mércém alapján!

Gondolom feltűnt, hogy a Szűretlen némileg visszavett a lendületből és megritkultak a cikkek, posztok. Ennek egyetlen nagyon egyszerű oka van, mégpedig, hogy a saját sörbizniszünkbe fogtunk! Nincs semmi értelme tagadni, ez már évek óta a terveim között volt és most láttam elérkezettnek az időt, hogy meg is valósítsam. Elindítjuk a Beerheaven sörwebshopot, ami nagyon sok szempontból mást fog kínálni, mint a többiek.

10+ éve kezdtem el a sörvilággal foglalkozni, amikor még azt sem tudta senki, hogy mi is az a kisüzemi sör, velem az élen. A legnagyobb érdeklődést az Arany Péntek jelentette sörös körökben, amikor is egy korsó Arany Ászokat péntekenként egy pohár áráért lehetett megvenni és ettől mindenki boldog volt. Azt hiszem elég messze jutott a hazai sörkultúra ettől. A kezdetek óta benne voltam a változásokban, elsőkézből tapasztaltam meg a hazai sörkultúra fejlődését. Ezt a kezdetekben még Sörtúra néven tettem, aztán 2017-ben megszületett a Szűretlen. Egy sokkal letisztultabb és jobban fókuszált csatorna lett belőle. De ez csak a kezdet volt, többet és aktívabban szerettem volna részt venni.

A söradatbázis megalkotásakor is már félig-meddig az lebegett a szemem előtt, hogy ebből többet is ki lehetne hozni. Annyi lelkes és dedikált olvasója volt az oldalnak, hogy többet akartam egy egyszerű adatbázisnál, ami egyébként a maga nemében egyedülálló volt, a mai napig nincs ennyire kiterjedt adatbázis sehol senem. 2 évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy ebből webshop lesz. Gyakorlatilag mindegyik sörfőzdével csináltam korábban promókat és tudtam, hogy van erre igény és az emberek szeretik rajtunk keresztül beszerezni a söröket. Megbíztok a véleményünkben és ezért végtelenül hálás vagyok. Ezt szeretném továbbvinni a jövőben is és a Beerheavenre átültetni.

A Szűretlen megmarad a saját pártatlan jellegében a továbbiakban is, de nyilván sok link a webshopra fog mutatni. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a webshopban csak olyan söröket tudtok majd megvenni, amiket én "jóváhagyok”, ezért nem lesz olyan tétel, amivel kísérleteznetek kell majd, hogy jó beruházás-e. Ha valami bekerül a kínálatba, akkor azt elhitetitek, hogy csak primőr árú lesz. (és előre is bocsi az IPA-heavy kínálatért :D )

Summa summarum, a Szűretlen magazinnak végre lesz egy tényleges végkifejlettje, ahol nem csak sörteszteket fogtok tudni olvasni, hanem meg is venni a söröket főzdeáron. És ez csak a jéghegy csúcsa, kismillió ötletünk van még mit lehetne csinálni. A sörmagazin pedig némileg átalakul szerkezetét tekintve, Fürész Balázs lesz a totumfaktum, neki érdemes majd küldeni az anyagokat, de nyilván én is jelen leszek alkalmi jelleggel, ha hiányoznék.

Kövessétek a Beerheaven FB oldalát a legfrissebb infókért, reméljük nektek is tetszeni fog, amit összehoztunk!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel