Main Area

Hoplo TDH DIPA - TESZT

TIMCO Brewing
Sörfajta TDH DIPA
Szín borostyán
ABV 7,7 %
IBU 63
Kiszerelés 0,33l doboz

Sörfőzde leírása a sörről

A Simcoe, a Centennial, a Citra és a Chinook komló friss és ropogós ízét kedvelőknek ez a sör tökéletes választás. Triplán hidegkomlózott, kétszer annyi komlóval, mint egy normál IPA. A megfelelő keserűséggel a sör célja, hogy a négy egyedi komló grapefruit, fenyő, gyógynövény és fűszeres jegyeiben elmerülhessünk. Földes, virágos, citrusos, enyhe lime illattal. Egy kis amerikai stílusú West Coast íz bárhol is legyél!

TESZT

Megjelenés: Közepesen opálos borostyán szín. Aprószemű hab, közepesen erős habtartósság.

Illat: A tripla hidegkomló nagyszerűen jön. Igazi illatkavalkáddal van dolgunk: grapefruitos, fenyős, virágos és földes jegyek dominálják.

Íz: Ízben a földes és virágos jegyek érvényesülnek igazán. A korty az elejétől a végéig keserű érzetet ad, nem finomkodik. A keserűség egy nagyon enyhe alkoholos melegséggel kitart a korty után is.

Összbenyomás: A triplán hidegkomlózott IPA-k nálam a top5-ben vannak. A Hoplo kapott bőven komlót és ez mind illatban, mind ízben szépen meg is jelenik. A 7,7% alkohol igazából nem érezhető, a háttérben marad és csak az alkoholos melegség kerül elő a korty végén. A testességben éreztem egy kis hiányt, de ettől függetlenül is egy nagyon korrekt IPA.

Hol kapható?

EZEKET KÓSTOLTAD MÁR?

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel