Main Area

Texasban a sörmargarita a sláger

A sörgasztronómia nagyon nyomul még mindig és ebbe a körbe tartoznak nálam a sörkoktélok is. Amerikában a sörkoktélozást is kicsit máshogy, kicsit nagyobban gondolják!

Elég sok sörös koktél van, amit érdemes kipróbálni, ezekről már korábban írtunk is egy listát, hogy pontosan miket ajánlunk nyárra és hogyan készítsétek el őket. Azonban a tengeren túlon ezt is egy kicsit másképp csinálják, de legalábbis nagyobban.

Egy Texasban található bár, a Chupacabra Cantina egy Beer-Rita nevű koktélt kínál a vendégeknek, ami a margarita és a sör keverékéből áll össze. Egy gyümölcsös szirup alapra margarita jégkását (slushie) öntenek és utána jön a sör része a dolognak. Minden giga méretű koktélba beletesznek legalább 3 kis üveges Coronitát, természetesen fejjel lefelé, hogy össze tudjon keveredni a koktél. Aztán már nincs más hátra, mint egy rakat szívószálat és egy kis díszítést beletenni.

Ehhez azért most megjött a kedvem pedig nem vagyok nagy koktélos arc. Nézzétek meg a videót, szerintem ti is kedvet kaptok hozzá.

 

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel