Main Area

Triple Flower Power - TESZT

FIRST The Craft Beer Co.
Sörfajta Tripla IPA
Szín borostyánsárga
ABV 9,4 %
IBU 60
Kiszerelés 0,33l doboz

Sörfőzde leírása a sörről

Klasszikus, mindenki által ismert és szeretett krémes NEIPA-nk kapott egy triplacsavart és 9.4% bódításként tér vissza! Gyümölcsös, virágos illatok, komlókeserű és maláta mögé bújó test - legújabb Tripla New England IPA-nk nem ismer bocsánatot! 

TESZT 

Megjelenés: Világosabb borostyánsárga szín, melyhez nagyon erős opálosság párosul. Látványra is jól megfigyehető a szűretlensége. A habja nagyszemű, krémes és kellően tartós.

Illat: Illata kifejezetten komlós, azon belül is virágos, fás és fenyős jegyek dominálnak. Mellette az alkoholosság is szépen érezhető, melyhez betársul a maláta is.

Íz: Kortyérzete krémes, telt és meglehetősen masszív. Eleinte kicsit édeskés, de gyorsan átcsap egy citrusos virágos komlósságba a hozzá tartozó közepes keserűvel. Lezárásnak marad a keserű és felüti a fejét az alkoholos melegség.

Összbenyomás: A széria eddigi összes tagját kedveltem és valahol mindenki látta jönni a tripla verzióját. Simán el tudom képzelni a quad-ot is belőle. Nekem ez a tétel is teljesen átjött, rendesen masszív és fejbeütős darab. Külön pozitívum, hogy a 9,4% alkoholfok nem bántó a sörben, egyáltalán nem veszi át az uralmat és jól el lett bújtatva. Ajánlott! 

 

Hol kapható?

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel