Main Area

Tuti sörcsomagok a karácsonyfa alá a One Beer előadásában

Nincs is jobb dolog, mint a karácsonyi ünnepekre bekuckózni és töltött káposzta mámorban chillezni. Talán csak az, ha van egy nagyobb adag sör is otthon, amire rá lehet bontani!

Azt már kifejtettük, hogy a One Beer csapata elég komolyan vette a karácsonyi sörös betárazást és olyan sörcsomagokat raktak össze, amiben mindenki megtalálja a kedvenceit. Most viszont tovább megyünk és kicsit szubjektívre vesszük a formát, ugyanis elmondjuk, hogy mi mit fogunk rendelni a csomagok közül!

Mi már nem ma kezdtük a sörözést, úgyhogy nem is szoktunk az alapokra rámenni, szerencsére nem is fenyeget ez a veszély a kínálatot elnézve. Rögtön bele is csapunk a keményebb tételek közepébe, jöjjön a mi „Best of” listánk!

Kezdjük is a legkarácsonyibb csomaggal, a "Christmas Kiss"-el. Tele van pakolva a legfrissebb karácsonyi sörökkel, amiket alapból is ki akar próbálni egy igazi sörgeek. Nem lehet elmenni a mézeskalácsos, zserbós vagy pités sörök mellett, egyszerűen csak kell!

VÁSÁRLÁS

Ha a karácsonyi csomagot már behúztuk és túl vagyunk az inzulinsokkon, akkor elfordulunk kicsit a méltán népszerű IPA-k irányába. „Ez is ki p-IPA-lva” néven futtatják a hazai piac legjavát és minket megvettek literre ezzel. Olyan klasszikusok vannak benne, mint a Horizont Gentle Bastardja vagy a még inkább alaptételnek minősülő Balkezes Greyjoy! Mindezek mellett viszont elmondható, hogy az újhullámra ültek rá a válogatásnál, mert van benne sör az InVitro-tól, a Dealbreakertől is, arról nem is beszélve, hogy a zsír új tételekkel is megismerkedhetünk.

VÁSÁRLÁS

Már kezd kicsit beindulni a nyálképzésünk és még csak most érünk el a keményebb világba, a stoutok és porterek stílusára az „Éjjeli Ölelés” csomag formájában. Mondanom sem kell szerintem, hogy a sötét sörök mellett kerültek igazi extra cuccok is a válogatásba, mint például a Horizont és a Fehér Nyúl hordóérlelt felhozatala. Ezeket pedig kiegészítik még többek között a saját madártejes durvulásukkal, egy Fehér Nyúl White Stouttal és egy igazi klasszikussal, a Balkezes Bagoly sörével!

VÁSÁRLÁS

A felsorolás végére pedig a legeslegdurvább csomagot hagytam, amit „Premium Barrel” névre kereszteltek. A nevéből elég egyszerűen ki lehet következtetni, hogy ezek a tételek mire vannak kihegyezve. Igen, jól tippeltetek, a hordóérlelt söröket szedték egy csokorba! Van közte idei Night Shift széria, Fehér Nyúl BA sör és belekerült a Hopfanatic idei újdonsága, a különböző hordókban érlelt, gyümis széria is, a Forbidden Fruits.

VÁSÁRLÁS

Úgy gondolom, hogy a fenti csomagok sok embernek tudnak segíteni a sörbevásárlásban, hiszen tényleg eléggé el lehet veszni a minőségi sörök felhozatalában az óriási választékot tekintve. Arról nem is beszélve, hogy ha valakinek szeretnénk a fa alá varázsolni egy remek sörösszeállítást, akkor eléggé megkönnyíti a dolgunkat a One Beer.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel