Main Area

Üdvözletek a palack mellől

Bár a karácsonyi nyüzsgés már mögöttünk van, mégis összeszedtem pár szép, érdekes, jópofa vagy fantáziadús virtuális üdvözlőlapot, amivel a főzdék kívántak kellemes ünnepeket a sörrajongóknak.

 

FIRST The Craft Beer Co.

A First meghitten... bakugrást játszó szarvasos mintájú ronda pulcsival lepte meg még a Ronda Pulcsi nevű dupla NEIPA-jukat is.

 

Rothbeer

A Rothbeer társulata képeslapra illő kompozíciót épített a Bakancslista köré (igaz, a sor azóta már 26+1. komlón, a Mosaicon van)

 

Hopfanatic Brewery

A Hopfanatic a karácsonyi köszöntés egyik legszimpatikusabb formáját választotta, vagyis telefőzte a fa alját karácsonyi sörökkel. A képeslap ezek után már csak hab a tortán.

 

HORIZONT Brewing

A Horizont egész csapattal kíván boldog karácsonyt, na meg pár easter eggnek is tekinthető pulcsi- és pólómintával.

 

HopTop Brewery

A Hoptop képeslapja jó alapul szolgálhat minden sörbarát nagymamájának, ha pulcsikötésbe kezdene.

 

Reketye

A Reketye két képeslapja átlagolva pont megfelően igényes, de visszafogott. Pont, mint a főzetei. Ja nem. Zoli az ünnepeken is épp eléggé tolta az őrületet. Bónusz ajándéktippek a képen (épphogy) elrejtve.

 

Fehér Nyúl

A Fehér Nyúl karácsonykor is azt csinálta, amiben a sörfőzés után a legjobb: iszonyat hangulatos retro kollázzsal kívánt kellemes ünnepeket.

 

Soproni

Némileg kilóg a kisüzemi sorból a Soproni képe, de mivel a kajakómán túlesve ezt is nagyon eltaláltnak érzem, az ő üdvözletüknek is itt a helye.

 

Rizmajer

Újragondolt karácsonyfa után a Rizmajer az adventi koszorút is megreformálta. Azért arra kíváncsi lennék, hogy a 4. vasárnap mind a 4, vagy csak az utolsó "gyertyát" lehet elfogyasztani.

 

Nopara GyógySERtár

A Nopara megmutatta, hogy ha sör van, minden van. Télapó rénszarvasai és a 3 királyok is ötletesek lettek, személyes kedvencem mégis a dadaista karácsonyfa. Így kell feldobni az ünnepet.

 

Zip's Brewhouse

A miskolci különítmény üdvözlőlapja olyan, mint maga a főzde: letisztult, profi, igényes és persze sörcentrikus. Kitaláljátok, milyen palackok alkotják a fát? Kicsit segítek!

 

MONYO Brewing Co.

Végére hagytam a kedvencemet, a MONYO para-karácsonyfáját. Ilyen az, mikor a jó ötlet igényes megvalósítással találkozik.

 

Maláta Sör- és Grill Kert/Napfény Műterem

Picit kilóg a sorból a két szegedi vendéglátóhely képe, de annyira megtetszett, hogy valaki a természetet is felhasználja a képekhez, hogy őket sem hagyhattam ki.

2018 Szűretlen. Fejlesztette: Totel