Main Area

Zuhanyozz sörrel és spórolj időt

Vagyunk azzal úgy páran, hogy minden szituációban örülnénk, ha lenne nálunk egy sör. Ez alól a zuhanyzás sem kivétel és most meg is van a tuti megoldás a kivitelezéshez.

 

Forrás: Outsideonline

Valljuk be, nincs is annál jobb érzés, mint amikor lemossa magáról a világ mocskát az ember és felfrissül a zuhany alatt. Főleg a nyári nagy melegben. Vagy talán mégis van, ami jobb lehet ennél, méghozzá, ha mindezt egy sör társaságában tehetjük meg.

A „shower beer” kifejezés egyre inkább elterjedt fogalommá kezd válni, ami egyenesen vezet oda, hogy egy kifejezetten erre a célra alkotott eszközt is lehessen kapni. Amellett, hogy a nyári melegben a zuhanyzás mellé simán el tudunk képzelni egy hideg sört, még egyéb indok is szól a trend mellett. Képzeljük el a szituációt, hogy indulnánk az esti sörözésre, buliba és már így is késésben vagyunk a készülődéssel. Meginnánk még egy behűtött tripla IPA-t, hogy hangulatba kerüljünk, de közben zuhanyoznunk is kellene. Ugye, hogy nem is olyan hülyeség a koncepció!

Egyébként azt is mondhatnánk, hogy a mai rohanó világ igényeit tükrözi a trend, hiszen mindenki multitaskingol, egyszerre több dolgot csinál és miért lenne ez alól kivétel a sörözés. Az amerikai BrewDog sörhotel kapcsán már egyébként is bemutattuk, hogy hogyan lehet ezt kimaxolni, de azért nem túl valószínű, hogy az átlagember beépítene a fürdőbe egy sörhűtőt, így más megoldások után kell nézni.

Ez a megoldás a világ össze problémájára? Nem. Segít a globális felmelegedés megállításában? Tuti nem. Egy király dolog, amivel feldobhatod a már rutinszerű hétköznapi dolgokat? Naná! Nem is akar többet mondani magáról, mint ami valójában és ezért is szép a dolog. Mindezt $18-ért.

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel