A 2019-es húsvéti sörökhöz komponált ételek a Szent András sörfőzde, a Kigyóscsilivel és a Nagylaposi Birkacsárdával együttműködve készültek el, hogy ne kelljen agyalnod mit főzz húsvétkor.
A 2019-es húsvéti sörökhöz komponált ételek a Szent András sörfőzde, a Kigyóscsilivel és a Nagylaposi Birkacsárdával együttműködve készültek el, hogy ne kelljen agyalnod mit főzz húsvétkor.
A sörök és az ételek összehangolása már gyakorlatilag mindennapos dolog, de vannak sörfőzdék, akik elég komolyan veszik ezt és állandóan terjesztik az igét. Most éppen a sajtokat passzintják a sörökhöz a Beer&Cheese Tapas Craftover keretein belül!
Megkaparítottuk a 2018-as DreherFesztre készített süteményes különlegesség receptjét, hogy otthon is ki lehessen próbálni, mert elég parádésan sikerült. Dreher Bak sör ajánlott hozzá.
A Szent András Sörfőzde és a Gerlóczy Cukrászda gondolt egyet és összetették, amilyük van. Ennek eredményeként jött létre a Beer&Freakin’Cake kezdeményezés, ahol adott sörökhöz készítenek sütiket, amik leginkább passzolnak hozzájuk.
A sörvacsorák reneszánszukat élik manapság és ezek már nem mondhatóak kísérletezésnek, hanem egy elég szépen egymáshoz passzoló menüsornak. Mi is rákóstoltunk és jó szájízzel távoztunk.
Elsőre talán meglepő párosításnak tűnhet, de a Staropramen Dark kesernyés komlós zamata kiváló kiegészítője az Ementáli sajt édes, földes tónusú ízvilágának.
Felejtsük el végre a gyorséttermeket a tucatburgereket! Ezt az egyszerű receptet otthon, vagy akár a kertben is gyorsan elkészíthetjük, nem fogjuk megbánni. A sült hagymás paprikának különleges ízt kölcsönöz a sörös alap, ami így kiváló társ lesz a mangalica mellé.