Main Area

Mister Gentryside - TESZT

Yeast Side Brewery
Sörfajta DDH Imperial Coconut Session IPA
Szín hazy
ABV 6,2 %
IBU -
Kiszerelés 0,33l doboz

Sörfőzde leírása a sörről

Duplán hidegkomlózott Session Ipa Sabro és Mosaic komlóval, melyet extra kókusszal bombáztunk meg.

Bálok, fogadások, vadászat. Ahogy beköszönt az ősz, úgy a dorbézolás a teraszokról áttevődik a kastélyok és kúriák csillogó báltermeibe, hiszen a tánc télen sem állhat meg! Mit ér azonban a pompa, ha nincs mellettünk egy megfelelő társ, aki tökéletesen kiegészít minket? Bizony, nem sokat, éppen ezért teremtettük meg Miss Gentryside-nak a – szerintünk –tökéletes kísérőt!

Simulékonyabb, kevésbé harsány, ugyanakkor határozott személyiség, akit izgalmas kókuszillat leng körül. Aki sokban hasonlít párjára, mégis talán kicsit könnyebb vele megtalálni a közös hangot, és aki maradásra ösztökél. Ő Mister Gentryside, egy duplán hidegkomlózott imperial session ipa, 6,2%-os alkohol, és komoly kókusz, valamint Sabro komló tartalommal.

TESZT

Megjelenés: Opálos szalmasárga szín, meglehetősen „hazy”, hosszantartó szép habréteg jellemzi.

Illat: A komló dominál, leginkább gyümölcsös, gyantás jegyek érződnek ki belőle, ahogy melegszik úgy egyre inkább teret nyernek a kókuszos illatok.

Íz: A korty kellően krémes, az elején a komlósabb kesernyés jegyek jelennek meg (citrusos, fenyős) majd a korty végére bontakozik ki a kókusz, ami kiválóan érezhető benne.

Összbenyomás: Egy könnyen iható, jól csúszó és kellemesen krémes sör. A komlókeserű és a kókusz nagyon a helyén van, eleinte inkább keserű majd teljes pompájában előbújik a kókusz melynek ízjegyei hosszan kitartanak és jól érezhetőek (sajnos ez nem minden Sabro komlóval készült sörről mondható el). A Sabro komlónak elég nagy karriert sikerült befutnia igen rövid idő alatt, de a népszerűsége valószínűleg még most is töretlen és ez nem véletlen. Kókusz kedvelőknek kötelező darab kipróbálásra.

Hol kapható?

EZEKET KÓSTOLTAD MÁR?

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel