Main Area

Selfish Games Quad IPA - TESZT

HORIZONT Brewing
Sörfajta Quadruple IPA
Szín szalmasárga
ABV 11%
IBU N/A
Kiszerelés Doboz - 0,33 l

Sörfőzde leírása a sörről

Kellemesen melengető, testes fenevad, amit triplán hidegkomlóztunk az optimális ízvilágért. Őszibarack és trópusi gyümölcsök keverednek a szájban kóstolás közben.

TESZT

Megjelenés: Szalmasárga szín, nem a hazy kategória, de kellően sűrű az állaga. Minimális hab, hamar el is illan, de ez köszönhető a magas alkoholtartalomnak.

Illat: Már az illatozásnál jön a WOW faktor, ugyanis brutál tömény, erőteljes, édes, mézes illata van.

Íz: Ízben is visszaköszön az erőteljes, brutális faktor: erőteljes mézes, gyantás, édes íze van a sörnek. Ahogy melegszik a sör és haladunk a pohár feneke felé, úgy tűnik el az erőteljes édes íz, és így már kisimul a sör. Minimiálisan éreztem az őszibarackos és a trópusi gyümölcsös ízjegyeket, a mézes, gyantás ízjegyek vannak előtérben.

Összbenyomás: Abszolút egy különlegesség. Nagyon tömény és nagyon erős sör, köszönhető ez a 11%-os alkoholfoknak, mégsem dőltem ki az utolsó korty után. Bár, egy nehéz és fárasztó munkanap után ittam meg, így lehet ezért nem éreztem meg, és inkább jól esett a lezsibbasztása. Ettől függetlenül nem találtam kivetni valót a sörben, szerintem egy remek sör lett. Ajánlom mindenkinek, hiszen quad IPA-t jó eséllyel még nem ittatok.

Hol kapható?

EZEKET KÓSTOLTAD MÁR?

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel