Main Area

Unconditional Love - TESZT

Dealbreaker Brews
Sörfajta Sour – Fruited Berliner Weisse
Szín halványsárga
ABV 3,6 %
IBU 5
Kiszerelés 0,33l doboz

Sörfőzde leírása a sörről

Gyümölcsös, savanyú, vibráló és könnyed: minden ellenállás hasztalan, és pont ezért próbálkozni sem érdemes. Feltétel nélküli igaz szerelem első kortyra.

Az Unconditional Love a TuffBuzz Ms. WorldWild klasszikusának újrakevert, még több maracujával főzött reinkarnációja.

TESZT

Megjelenés: Közepesen zavaros halványsárga szín, sűrű, gyorsan elmúló hab jellemzi.

Illat: A Berliner Weisse-re jellemző savas karakter dominálja az illatot, ami mellett a maracuja is teljes mértékben ki tud teljesedni. Tökéletesen érezhető a gyümölcs illata.

Íz: Közepesen karbonizált, kissé pezsgőszerű sav és szárazság. Megfelelően savanyú, a korty elején a maracuja kerül a középpontba, majd egy rendkívül száraz lezárást kap, ahol az alkohol egyáltalán nem érezhető.

Összbenyomás: A savanyú / savanyított söröket kivétel nélkül mindig kipróbálom, talán erre azt lehet mondani, hogy kapudrog a kategóriában, tehát igaznak tekinthető a szerelem első kortyra. A savanyú nincs túltolva benne, kellemesen jelen van, de még nem rántja össze az ember száját, pont emiatt csúszik brutálisan. A maracuja íze fantasztikusan jelen van a korty elejétől a végéig, ami nagyon frissítő ebben a nyári melegben és a 3,6%-os normál alkoholtartalmat meg sem érzi az ember. A kategóriával ismerkedőknek kötelező darab, de szerintem a veteránok sem fognak kivetni valót találni benne!

Hol kapható?

EZEKET KÓSTOLTAD MÁR?

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel