Main Area

A Hazy Queen lett ázsia királynője, oldalán a Gentle Bastarddal

A magyar sörök nem csak a hazai közönségnél aratnak nagy sikereket, hanem már évek óta nyerik a sörversenyeket is. Most éppen az Asia Beer Challenge-n díjazták a Horizont söreit!

A 2021-es Asia Beer Challenge sörversenyen a Horizont igencsak méltó módon képviselte hazánkat, ugyanis 3 aranyéremmel térhettek haza a söreik a versenyről. A Hazy Queen “New England IPA” kategóriában dupla aranyérmet nyert, míg a Gentle Bastard az “American IPA” kategóriában hozta el a csillogó medált.

Horizont Brewing az első magyar kisüzemi sörfőzde, amely az Asia Beer Challenge-re nevezett mindkét sörével aranyérmeket nyert. A többszörös díjnyertes sörfőzde rendszeresen nevezi söreit nemzetközi megmérettetéseken, így rutinos résztvevőnek számít ezeken a versenyeken. A most elnyert dupla aranyérem azért is különleges, mert a nívós versenyen New England IPA kategóriában nem ítéltek oda más terméknek vagy gyártónak aranyérmet. A dupla aranyérem után már csak ezüstérmeket osztottak ki.

CSEKKOLOM A TÖBBI HORIZONT SÖRT IS

Az állandóan elérhető szortiment mellett évente közel 30 féle új sört készítenek, amiknek egy nagy része egyszeri, kísérleti főzet. Elég csak a Selfish Games (ami még Playground szériaként indult) sörökre gondolni, amik ténylegesen egyszeri főzetek és többnyire valami elég extra sör a végeredménye. Például a Strawberry Cheesecake Pale Ale, ami egy epres sajttortára emlékeztető sör, de mégsem gejl. Vagy a Sour Series legújabb söre, a Margherita Pizza Gose, ami első ránézésre nagyon extrémnek túnhet, de egyszerűen itatja magát. És akkor még nem is beszéltünk az év egyik legjobban várt sörsorozatáról, a Night Shift sörökről, amik nemsokára érkeznek is!

Ezúton is jár a taps a Horizontnak! És ha kedvetek jött megkóstolni vagy feleleveníteni a Hazy Queen és Gentle Bastard emlékeiteket, akkor az alkalomból az összes Horizont sört 10% kedvezménnyel tudjátok beszerezni a Beerheaven webshopban az ARANYHORIZONT kuponkóddal! Az akció 2021.10.10-15. között érvényes.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel