Main Area

Candy Man (2017) - TESZT

Mad Scientist
Sörfajta Imperial Stout
Szín Fekete
ABV 12
IBU No IBU
Kiszerelés Csapolt, Üveg - 0,33 l

Teszt

A Mad Scientist 2. szülinapi söre (talán a „mert megtehetjük” feelingtől fűtve) a Cookie Monster után megintcsak egy imperial stout lett. A Candy Man azonban kapott egy kis tonkababot, pillecukrot, na meg egy olyan király, H.P. Lovecraft világát idéző polipember-cukrosbácsi címkét, hogy ezt még az is levenné a polcról, akinek még a radler is erős (innen is gratulálok a grafikusnak). Persze itt azért a belső a lényeg.

Az üvegből a kozmikus horrorral összemérhető sötétségű folyadék mászik elő és édeskés, csokis illatával elcsábít. Talán ettől az értetetlen vágytól hajtva beleiszol az éjsötét nedűbe. Egy pillanatnyi sósság, aztán édeskés, majd lágyan és simán csúszik le a torkodon a csokoládé érzetét hagyva maga után. Lejjebb és lejjebb, egészen a lelkedig. Még egy korty. Sűrű és édeskés. Még egy. Folyékony kakaópor. Még egy. Még egy. A sötét folyadék eltűnt, te pedig nyugodtan és elégedetten mosolyogsz. Ezt a jelenséget nem kell túlgondolni, nem kell értelmezni, ezt érezni kell.

Ezt a sört mindenkinek ajánlom, kultistának, ősi istenségnek és földi halandóknak egyaránt. Egyszerű lágy édessége még a nagy Cthulhunak is megfelelő desszertet jelent a bolygónk bekebelezése után.

Hol kapható?

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel