Main Area

Rebel Berry - TESZT

HORIZONT Brewing
Sörfajta Sour ale
Szín Piros
ABV 4,5%
IBU 20
Kiszerelés Doboz - 0,33 l

Sörfőzde leírása a sörről

Málnabomba! Frissítő fanyarság és incselkedő gyümölcsösség egy palackban. Gyümölcsös sör nélkül nincsen nyár és nincsen igazi szortiment. Úgy gondoltuk, hogy a közkedvelt gyümölcsös söröknek adunk egy kraftos csavart, így egy könnyed, fanyar savanyú sör alapot készítettünk, melyhez bőségesen adagoltunk málnát. Az így létrejött végeredmény egy krémes, jól iható piros főzet, rózsaszín habbal, bombasztikus málnaillattal és éppen csak annyira savanykás, hogy tökéletes szomjoltó legyen, málnás ízvilággal. Olyan, mint egy sörbe oltott málnás savanyú cukor. Vagy egy savanyú cukorba oltott sör. Ez a mi gyümölcsös sörünk.

TESZT

Megjelenés: Rikítóan piros, egyértelműen látszik rajta, hogy egy folyékony málnáról van szó. Szinte nulla habja van, de a savanyúkra ez a jellemző.

Illat: Szuperintenzív gyümölcsillat.

Íz: Ahogy a színéből és az illatából lehetett sejteni, ízben is a málna uralkodik. Hihetetlenül jól harmonizál a savanyú alappal ez a piros gyümölcs, kellően fanyar, de egyáltalán nincsen „túltolva”. Krémes kortyérzet, málnás-gyümölcsös lecsengés, frissítő jelleg.

Összbenyomás: A savanyú sörök rajongóinak kötelező darab, mely a hazai felhozatal legjobbjai között van. Egy 40 fokos nyári Balatonon strandozós napon hidd el, hogy 1 perc alatt el fog fogyni a poharadból!

Hol kapható?

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel