Main Area

Tudjuk, mivel győzik le Thanost a Bosszúállók!

Az internet már egy ideje a Végjátékon pörög, de egy sörgeek kellett, hogy észrevegye az előzetesben a titkos fegyvert.

A Marvel-Disney mindent tudó hype istenei már jó ideje bombáznak minket előzetesekkel a Bosszúállók: Végjátékból, ami hatására netszerte nyílnak meg a vadabbnál vadabb teóriákat boncolgató topikok a film történetével kapcsolatban. A legutóbbi film azzal fejeződött be, hogy Thanos, a lila főgonosz dekorkesztyűje egyetlen csettintésével eltörölte a világ lakosságának felét, melynek jó pár hős is áldozatául esett. Hogy lehet hát ezt a vereséget meg nem történtté tenni? A választ amerikai kollégáink találták meg a CraftBeer.com-nál Thor keze ügyében, egészen pontosan a Special Look előzetes elején.

A vihar istene itt ugyanis nem csak egy pogácsa jellegű sütivel matat, de kartávolságra tőle ott van egy kis, ránézésre 0.33 l-es alu doboz is, melyet az USA söreiben járatosak könnyű szerrel azonosítottak be a Creature Comforts Brewing Company Athena nevű savanyú berliner weisséjének. Ez tehát nem csak azt jelenti, hogy az asgardi bosszúálló elég masszív sörgourmet, de azt is, hogy minimum egy kraft főzde vészelte át a világegyetem felének pusztulását és simán lehet, hogy ez a tény győzi meg a Bosszúállók csapatát arról, hogy még mindig érdemes miért küzdeni. Vagy nem. Mindenesetre a kérdéses sör az Untappden a nem éppen szerény 3,81-es átlagon áll és a megszokott citrusos savanyúságon kívül ciderre és sauvignon blanc-ra emlékeztető jeleket is ígér.

Persze simán gondolhatnánk, hogy a sort csak egy szomjas operátor vagy sminkes hagyta az asztalon figyelmetlenségből, ráadásul a forgatásnak otthont adó Atlanta viszonylag közel fekszik a főzde Georgia megyei, athéni telephelyéhez, a képlet mégsem ilyen egyszerű. A filmeposzért felelő Russo tesók ugyanis vállaltan nagy rajongói a Creature Comforts munkásságának, olyannyira, hogy Joe még egy sajtó eseményen is a főzde Tropicália nevű csúcs IPA-ját reklámozó pólóban jelent meg. Tekintve, hogy a sör most 4.13 ponttal büszkélkedhet átlagban az 5 fokozatú skálán, mondjuk ez nem is annyira meglepő.

Ennek alapján tehát már nem is annyira hajmeresztő az elképzelés, hogy a Marvel moziverzum eddig leghatalmasabb darabja legalább egy komolyabb kikacsintást tartalmaz a kézműves sörök irányába, mondjuk, hogy Thanos veszte az lesz, hogy csak Bud Lighttal edz a végső összecsapásra.

Forrás: [1] [2]
Képek: [1] [2] [3] [4]

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel