Main Area

Végre egy Black Friday, amiben érdemes részt venni

Már nyakunkon a Karácsony, de azért előtte még a Black Friday akciókon kell átverekednie magát az embernek. Találtunk egy olyan akciócunamit a FIRST webshopjában, amit vétek lenne kihagyni!

A FIRST egyre-másra csinál olyan akciókat, eseményeket, ami nem csak a kezdő sörösöknek jelentenek jó bulit, hanem a rutinos sörösöknek is. Most például november 23-29. között a Black Friday Héttel szeretnék meglepni a sörarcokat, amiben 10-50%-os akciókat lehet elcsípni a kínálatukra és a slusszpoén, hogy még a szállítás is ingyenes. De nézzük is pontosan mit lehet bezsákolni!

A Mexicano és a Double Cherry az, amivel kezdjük a felsorolást, mert egész pontosan féláron lehet majd hozzájutni ezekhez a sörökhöz. Érdemes betárazni belőlük, mert ilyen áron nem fogtok kapni hasonló söröket. Aztán következik az évente újrafőzött NE IPA-juk, a Flower Power, amit 35%-os akcióba raktak, ami azt jelenti, hogy 549 magyar pesoért lehet hozzájutni. Ezt azoknak is nagyon érdemes megkóstolni, akik alapvetően még nem kóstolták, mert az Untappd-es 3,8-as értékelés nem véletlen! Ha pedig ez sem elég és/vagy még fér a hűtőbe sör, akkor a többi sörre is 10-15% kedvezményt adnak, úgyhogy a mi tippünk a Chimera, Countryside Buddha tömeges rendelése egyúttal.

Sokan egyébként előre összeállított csomagokban hisznek, mert az jóval egyszerűbb megoldás olyan esetben, ha kismillió sör közül lehet választani. Erre is gondoltak a FIRST-nél, mert összerakták a Bestseller Csomagot, amiben minden benne van, amire egy fejlődésben lévő szervezetnek szüksége van. Egész pontosan nyolc sört pakoltak be a csomagba, mindegyikből 3-3 darabot:

  • Twisted Pils
  • Flower Power
  • Countryside Buddha
  • Chimera
  • Witbier
  • Belgian Cherry
  • Pilsner
  • First IPA

Szerintem a fenti érvek bőven elegendőnek bizonyulnak, hogy rögtön rányomjatok az alábbi linkre és megrendeljétek a söradagot egész decemberre.

Akciós FIRST sörök

Ha esetleg még mindig nem győztünk meg titeket, akkor mondunk még pár érvet! Az egész Black Friday Hét alatt a szállítási díjat elengedi a FIRST, úgyhogy csak a sört kell fizetni. Tovább megyek. A Black Friday Hét és SÖRPREMIER a FIRST Webshopon FB eseményben pedig lesznek meglepi sörpremierek (állítólag visszatér egy régebbi NE IPA recept és valami hordóérlelt nyalánkság is kilátásban van) és villámakciók, úgyhogy ha még nem jeleztetek vissza, akkor itt az ideje!

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel