Main Area

A foodtruckok királya megérkezett! Reggie’s - The Only Van

Ritkán van olyan, hogy izgatottan tudunk írni olyan dologról, ami nem csak sör, hanem inkább a kaja irányába hajlik. A Reggie’s foodtruck viszont pont ilyen, már csak a sorok írása közben is túlbuzgó lesz a nyáltermelésem!

A foodtruckok mondhatni az elmúlt évek legnagyobb sztárjai voltak és lesznek is még egy darabig valószínűleg. Kicsit talán kéz a kézben is mozognak a kisüzemi sörökkel, hasonló hype lengi körül őket. Én sem vetem meg ezt a vonalat, zseniális élményeket okoztak a foodtruckok már eddig is. Ezúttal viszont egy teljesen új szintre emelkedett a rajongásom a kocsiból való kajálás iránt, ugyanis egy nagyon régi barátom is belevágott a bizniszbe és hát az ő produktumait már elég jól ismerem. Ez lett a Reggie's Food Truck!

2019 januárjában vette kezdetét a nagy projekt, amikor is Bódis András (aka Redzsi/Reggie) egy régi álmának megvalósításába kezdett, ami egy old timer food truck megépítése volt. „Hosszú ideje keresgéltem a francia autópiacon fellelhető Renault Estafette-ek között, amikor egy szombat reggelen ráleltem az akkor még piros, kis gömböcre.” meséli a kezdeteket. Pár kisebb-nagyobb kaland után, egy hét elteltével már Magyarországon volt az építőműhelyben, ahol elkezdődött az igazi munka, az újjászületés. Nagyon konkrét elképzelése volt azzal kapcsolatban, hogy mit szeretett volna végeredményként, ezért abszolút a saját stílusát tükrzi a kicsi kocsi.

CSEKKOLJÁTOK A FACEBOOK OLDALT

Redzsitől alapból sem állnak távol a burgerek és a sütés-főzés, az évek alatt többnyire ő volt a baráti összejövetlek hivatalos szakácsa, nem is véletlenül. Mindig is ő vetette bele nagy elánnal magát a konyhai teendőkbe és hát a burgerei már akkor is nagy kedvencek voltak. Több év vendéglátózás után így végre eljött az ideje annak is, hogy ne csak a baráti körnek készítse a durva burgereit, hanem megossza azokat a világgal.

Kezdésnek 5+1 féle burger közül lehet választani, hogy tuti mindenki megtalálja a magának valót! A „+1” opció egy vega változatot jelent, azoknak akik egy kis húsmentes különlegességre vágynak (egész pontosan kecskesajtos burgerre). Ez mellett vannak még különböző ízvilágú burgerek, amiknél minden összetevő csak ráerősít egy adott stílusra. És hát azt is elmondhatjuk, hogy megvan a saját "flagship"-je, a saját Whoppere/Big Mac-je, ami jelen esetben Capital névre hallgat és grillezett libamáj is kerül a 16 dekás húsra pluszban!

Azonban nem csak a burgerhúsok készülnek nagy odafigyeléssel, hanem ami az én gyengepontom, a szószok is. Nem a szokásos felhozatalra kell számítani, mert például olyan extrák is vannak a szószok között, mint az ajvár, a házi zakuszka vagy akár a juhtúrós-tejfölös szósz! Ha esetleg pedig olyan kapszaicin függők lennétek, mint én, akkor kérdezzetek rá bátran, hogy nincs-e valami durva csípős cucc még pluszban kéznél, mert esélyes, hogy egy kaján mosollyal nyugtázva már lángra is lobbantja a szátokat valami durvulattal.

NYERJETEK EGY PÁROS HAMBIZÁST

 

NYERJETEK EGY HATOS PAKK REGGIE'S SÖRT

A mi világunkban elképzelhetetlen a burger egy jó hideg sör nélkül, ezért ez sem maradt ki a repertoárból. Tekintve, hogy a jó túrás mellé egy jó szűrés illik, ezért ez sem egy akármilyen sör lett. Reggie a Horizont főzdével lepaktálva, saját címkét terveztetve tárazott be sörökből is. Egész pontosan az APA/Easy A sört címkézték át a Horizontosokkal. Mondanom sem kell, hogy a burger és a sör nála annyira együtt jár, hogy menüben is kapható, én ezt már csak a felnőtt „Happy meal” menünek hívom.

Egész decemberben a Bálna mellé fog kitelepülni, hogy a korizásban és vásárlásban megfáradt emberek pocakjait töltse meg oltári burgerekkel, úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat, kóstoljátok meg milyen az igazi foodtruck émény!

Itt éritek el a legjobb burgereket:

Helyszín: Bálna (Budapest, Fővám tér 11-12, 1093)

Időpont: 2019.12.06-2020.01.05.

Nyitvatartás: 

Hétfő-Csütörtök: 12:00-20:00

Péntek: 12:00-22:00

Szombat: 10:00-22:00

Vasárnap: 10:00-20:00

KATTINTSATOK A FACEBOOK ESEMÉNYÉRT ÉS A FRISS INFÓKÉRT

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel