Main Area

Nyerjetek limitált címkés Reggie’s söröket!

Nincs is jobb egy pár üveg jó sörnél. Talán csak az, ha mindezt ingyen kapja az ember. A Reggie’s-nek köszönhetően most az egyedi címkés sörszériájukból lehet egy pakkot nyerni!

Nemrég adtunk hírt róla, hogy világhódító útjára indul a Reggie’s Food Truck és hát nem csak a burgerek lesznek különlegesek, hanem a sörök is, amit mellé lehet szürcsölni. A burgereknél is a legfontosabb szempont volt a különlegesség és a minőség, a sörökre ugyanez igaz. Pontosan ezért fordultak a Horizont főzdéhez, hogy megtalálják az ideális párt a burgerek mellé.

NYERJETEK EGY PÁROS HAMBIZÁST

Mondhatni az elejétől közös nyelvet beszéltek és ennek az eredményeként még egy egyedi címke is került a Horizontos sörökre. Ezeket kizárólag a food truckban lehet majd kapni, és akár menüben is lehet majd kérni. Hiszen nincs is jobb, mint egy felnőtt „happy meal” menü!

Mivel szeretjük a sört és a burgert, ezért nem is tétlenkedtünk, szereztünk nektek egy 6-os pakkot a limitált sörökből! Annyi a dolgotok, hogy megválaszoljátok az alábbi egyszerű kérdést és várjátok a sorsolást! (ha nem tudjátok csípőből a választ, akkor EBBEN A CIKKBEN TALÁLJÁTOK A MEGFEJTÉST)

Nyerjetek egy 6-os pakk limitált címkés Reggie's sört!!

A Horizont melyik söre lett újracímkézve a Reggie’s számára?


Elolvastam és elfogadom a játékszabályzatot!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel