Main Area

A kocsma, ahova Peter Griffin is szívesen járna

Vannak ikonikus sorozatok, amikben mindig egy adott kávézó vagy bár szerepel mindig. Ott élik a mindennapokat és néha mi is eljátszunk a gondolattal milyen menő is lenne beülni ezekre a helyekre. A Family Guy-ból ismert Drunken Clam-be most van is lehetőségünk beülni egy sörre!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Whip is now The Drunken Clam! Tag the Brian to your Stewie and head on over. Our doors are open today at 6pm! ????: @dallasites101 #DrunkenClamPopUp #DallasPopUp #dtx #FamilyGuy #HendersonAve #instadfw

The Whippersnapper (@thewhipdallas) által megosztott bejegyzés,

Texasban valami furcsa indíttatásból elvakultan imádják a Simpson családot és most a Family Guy-t is. Ugyanis Dallasban ideiglenesen átnevezték és áttervezték a The Whip nevű bárt, ami most jelenleg Részeg Kagyló néven fut. Nem csak a nevet cserélték le a sorozat emlékére, hanem a belsőt is kicsit átszabták ennek örömére. Egy nagy belső renoválásra készülnek éppen és úgy gondolták előtte még szórakoznak egy kicsit.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anyone in the mood for some Cool Whip? ???? Stop by The Drunken Clam on the corner of Henderon and McMillan today! #DallasPopUp ????: @dallaslovelist

The Whippersnapper (@thewhipdallas) által megosztott bejegyzés,

A sorozatra emlékeztető dekorációk, egy Lois-t ábrázoló festményt és külön erre az alkalomra kitalált koktélokat is lehet találni a kocsmában, hogy biztos átérezzük a hangulatot. Egészen február 2.-ig lehet látogatni a helyet és hát nem is lenne az igazi, ha nem lenne az itallapon a Pawtucket Patriot Ale, Peter kedvenc söre!

Forrás: Food&Wine

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel