Gárdos Zsolt baristával és a Blckest pörkölővel együtt készített, Etióp Sidamo kávéval lefőzött stout.
Teszt
A Fehér Nyúl „barna hármasának” tagja (a Cranachan és a Cocoa Milk Stout mellett) egy ritkán látott, hármas együttműködés eredménye. Egy részről persze ott van a Fehér Nyúl csapata, akik a sör alapját adták, amihez Gárdos Zsolt barista-tapasztalata illesztette hozzá a Blckest által pörkölt Etióp Sidami kávét. Szakértelem tehát volt bőven a háttérben, de mi újság a sörrel?
Jelentem, a sör barnás fekete, tartós a habja és KÁVÉ. Bővebben kifejtve elegánsan orrba vág a frissen pörkölt szemes kávé illata. Ízében először egy savanykásság érződik, majd krémes, végül a szádban csak az eszpresszó íz marad, na meg egy kis pörkölt lecsengés. Röviden KÁVÉ, abból is a jó fajta.
És hogy ezek után kinek ajánlom? Aki szereti a kávét és a sört. Az sem hátrány, ha a kávés sör is bejön. Mert megint csak beigazolódott, hogy a nyúl mindent teljesít, amit a címkére ráír.