Main Area

Best of sörök a Horizont háza tájáról egyenesen a karácsonyfa alá

A karácsonyi ünnep hivatalosan arról szól, hogy végre meghitten összejön a család és béke boldogság van. De azért legyünk őszinték, mindenkinek inkább az eszem-iszom jut az ünnepekről eszébe. Most pedig itt az ideje feltankolni az „iszom” részre, a legjobb Horizont sörökkel!

Az ünnepi időszaknak van pár elengedhetetlen kelléke, mint például a házi pálesz, töltött kápi és a bejgli. De szerencsére egyre nagyobb az igény arra is, hogy valami különleges sört megbontson az ember az ünnepi forgatagban és végre normálisan kiélvezhesse azt. Ehhez ajánlunk is egy húzós listát, aminek kell otthon lennie vendégvárónak és/vagy, ha vendégségbe megyünk!

Kezdjük az alapoknál, amit „csak úgy” is lehet fogyasztani. A Horizont APA söre, az Easy A mehet is egy rekesszel a hűtőbe, mert ezt bármikor meg lehet bontani, a karácsonyi készülődésben hű társunk lehet. Ehhez tökéletesen passzol a kicsit sötétebb társa a Morning Joe, amit akár reggeli kávé helyett is lehet fogyasztani. Nincs is jobb mint reggel 8-kor egy kávés, 6%-os stouttal indítani a napot!

EASY A RENDELÉS

MORNING JOE RENDELÉS

Aztán jönnek a közönségkedvencek, amivel mi egyszerűen nem tudunk betelni, nevesítve a dolgot a Gentle Bastard és a Hazy Queen. A Horizont két talán legismertebb és legkedveltebb söre, nem is véletlenül. A Bastard egy iszonyatos jó alap IPA, aminek nem csak az ünnepi menü mellett van helye, hanem úgy általában egy dolgos nap végén is. A Hazy pedig az a NE IPA, amit mindig is kerestél és mindenki szeretni fog. Ezek mellé zárkózik még fel a Playground sörszéria egyik söre, a grapefruitos West Coast IPA, amit egy barátom úgy jellemzett, hogy olyan volt mintha nem is sört ivott volna, hanem egy rettentő király alkoholos üdítőt.

GENTLE BASTARD RENDELÉS

HAZY QUEEN RENDELÉS

GRAPEFRUIT IPA RENDELÉS

De azért az ünnepek mégis a különlegességekről szólnak és hát azokkal elég masszívan felkészült a Horizont. Akik rendszeresen olvasnak minket, azok valószínűleg már kitalálhatták, hogy a Night Shift szériára gondolunk. A Night Shift szériába idén 6 sör került be, mindegyik hordóérlelt és igazán extra tétel. Mi ezek közül négy verziót ajánlunk, három RIS-t és egy wheat wine-t. Nekünk a RIS-ek azok, amikből rögtön két üveggel kell vennünk, mert egyet megiszunk, amint megkaparintjuk, egyet pedig elrakunk pár évre a kamrába, mert nagyon jól fog állni neki. A wheat wine az egy kicsit más téma, mert elég megosztó sörstílus alapból is, de szerintünk a Horizont feldolgozása a témának nagyon betalált.

Night Shift Vintage 2020 / Russian Imperial Stout bourbon hordóban érlelve

VÁSÁRLÁS

Night Shift Vintage 2020 / Russian Imperial Stout bourbon hordóban érlelve csokoládéval és kávéval

VÁSÁRLÁS

Night Shift Vintage 2020 / Russian Imperial Stout rumos hordóban érlelve csokoládéval és kókusszal

VÁSÁRLÁS

Night Shift Vintage 2020 / Wheat Wine bourbon hordóban érlelve

VÁSÁRLÁS

A végére pedig egy olyan sörcsomagot hagytunk, amiben mindenki megtalálja a magának valót, főleg ha igazi komlópártiak vagytok. De az is előfordulhat, hogy meg sem osztod senkivel, mert az egészet magadnak akarod majd! A Best of IPA válogatásban négyféle sör van, a Horizont legjobb IPA-i. Gentle Bastard, Hazy Queen, Double Gentle Bastard és a Playground széria már emlegetett grapefruitos West Coast IPA-ja.

BEST OF IPA RENDELÉS

Akármit is választotok a fenti felsorolásból nem fogtok csalódni, a Horizont sörfőzde neve erre a garancia. Mi már bevásároltunk a Night Shift szériából és csak az ünnepi menüt várjuk, hogy megoszthassuk az élményt a többiekkel is!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel