Main Area

Karácsonyi sörakció

Érkeznek az ünnepek, érkeznek a sörcsomagok, amikkel meglephetitek az arra érdemeseket vagy akár magatokat! Most éppen a Spar feküdt rá a témára!

A Spar és a Lidl egymást váltva nyomja gőzerővel a sörös különlegességeket és a sörcsomagokat. Nagyjából ugyanazzal a rotációval is dolgoznak, mert a termékek között van átfedés. Természetesen azért mindig előrukkolnak valami újdonsággal.

Nézd meg az adventi sörnaptárakat is

Az első etapban darabos verzióban kínálják a söröket, amik közül valójában csak a Szent András sörök említésre méltók, mert 600 forintért bőven megérik. Bár azt nem részletezik, hogy pontosan melyik sörök tartoznak bele az akcióba, de valószínűleg mindegyik. A Hedon sörei 750-ért viszont már nem érik meg, alapból is ennyiért vagy olcsóbban lehet hozzájutni ezekhez. Ki lehet most próbálni kedvezményesen a Dreher/Asahi import söreit is akciósan, a Meantime söröket 400 forintért mérik. Kb mindenhol akciózva vannak ennyire.

A második körben már érdekesebb, amolyan ajándék jellegűbb sörök vannak. Kezdésnek ott van a MONYO 4-es pakkja 2500 forintért, ami attól függően éri meg, hogy benne a töltelék. A képen alapdarabok vannak, de láttam már ilyen csomagot kicsit extrább sörökkel is, úgyhogy lutri. Nagy eséllyel mindegy is, ár-érték arányban tuti megéri és a MONYO sörökben nem nagyon lehet csalódni. Van Mad Scientist csomag is, amiből rögtön kétfajta van. A Hoppy (Jam52, Jam72, Liquid Cocaine) és a Fruit & Spice (Tokyo Lemonade, Monkey Temple, Mango Bay) a két csomag, amiben 3-3 sör helyezkedik el kényelmesen. A Hoppy csomag 2000 magyar valutáért simán megéri, a másik annyira nem is izgalmas és nem is éri meg. Vicces azt látni, hogy habzó szájjal döngeti a Mad Scientist a mellkasát, hogy ők aztán igazi gerillák, őket nem érdekli semmi, ők a sörfőzésért főznek, sosem adják be a derekukat és nyíltan kijelentik, hogy az egekben lévő árak jót tesznek majd a piacnak, aztán egyszercsak hipp-hopp megjelenik az akciós a Sparban, meg a Lidlben... Akkor most hogyan is van ez? Mindenestre az üzenetet leszámítva a sörcsomag megéri.

Az ajándék katalógusban is elbújtattak még 1 oldalnyi sörcsomagos opciót, bár nem feltétlenól ezekre a csomagokra esne a választásom, ha sörcsomagot akarnék venni. Egyedül az évről évre visszatérő „Nincs kettő négy nélkülHedon sörös csomag az, ami innen ajánlott, bár ha darabonként vesszük meg 750-ért, ahogy korábban írtam, akkor ugyanoda jövünk ki árban, csak ez díszdobozban van. Ami még érdekes lehet az a Guinness csomag, amiben 3 sör és egy logózott pohár foglal helyet. 2200 forintért simán megéri.

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel