Main Area

#mentsükmegasöréletet – CSATLAKOZZATOK!

A kialakult helyzet nagyon nehéz helyzetbe hozott sok embert, mert sajnos nem mindenki tudja megoldani a munkáját Home Office jelleggel és ez leginkább érvényes a kedvenc pultosainkra, kocsmáinkra, sörfőzdéinkre. Úgy gondoljuk a teljes Szűretlen csapattal, hogy ezt nem szeretnénk átélni, nem szeretnénk, ha a virágzó sörélet elhervadna és a barátaink munkanélküliek lennének.

Szeretnénk elindítani egy olyan kezdeményezést, hogy annak ellenére, hogy be kell zárniuk a helyeknek mégis legyen bevételük és ezáltal senkit se kelljen elküldeni egy egyébként is nehéz időszakban. Erre nem csak mi gondolunk, hanem több kocsmával, főzdével összefogva próbáljuk menteni a menthetőt. Rengeteg üveges és csapolt sör ragad bent mindenkinél, amit ha sikerülne eladniuk, akkor lenne fény az alagút végén és nem kellene arra ébrednünk ez a rémálom után, hogy nincsen hova mennünk és/vagy új arcokat látunk a pultok mögött.

Nem pénzt szeretnénk koldulni tőletek, nem Index vagyunk, hanem azt szeretnénk kérni mindenkitől, hogy ne csak a webshopokat vegye igénybe, ha sört szeretne rendelni, hanem a kocsmák készletét is, akik nincsenek berendezkedve arra, hogy online értékesítsenek és jelen helyzetben nem az lesz az első gondolatuk, hogy gyorsan csináljunk egy webshopot.

CSATLAKOZZATOK A CSOPORTHOZ

Szeretnénk minél több kocsmát, főzdét a kezdeményezés mögött tudni, hogy mindenkinek tudjunk segíteni, aki igényt tart rá. A Szűretlen minden felületével, minden erejével azon lesz, hogy a barátainkat, kollégáinkat, sörtársainkat segítsük és úgy gondoljuk, hogy ez a mi hátszelünkkel objektív megvilágítást nyerne, nem lenne senkinek olyan érzése, hogy hasznot akarna bárki is húzni a szituációból. Viszont nem csak mi állnánk az egész mögé, hanem az összes sörös oldal/blog is, mert ez egy közös ügy, egy nagyon összetartó közösség. Bevetjük a sajtókapcsolatainkat, hogy minél több helyre eljusson a hír és minél többen csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

Mivel tudtok ti segíteni?

  • Osszátok meg a csoportot és a kezdeményezést
  • Ha van esetleg lehetőségetek PET palackokat, growlereket szerezni olcsón vagy akár ingyen, hogy abba tudják csapolni a KEG-es söröket
  • Bármi ötletetek van, akkor ne habozzatok, osszátok meg velünk
  • Sajtókapcsolataitok vannak vagy talán ti magatok vagytok újságírók és megosztjátok a hírt
  • Sört vásároltok azoktól a helyektől (is), akiknek nincs webshopja, de a csoportban kiírjuk, hogy mikor és hogyan lehet sört venni tőlük 

A kocsmák, főzdék hogyan tudják megosztani az infókat?

  • Írjátok le a hely nevét és címét
  • Írjátok le milyen söröket és mennyiért lehet megvásárolni nálatok
  • Adjatok meg átvételi módot vagy linket a webshophoz, hogy miként lehet rendelni/átvenni a rendelést
  • Bármi egyéb megjegyzés, ami az átvételt segítheti

Nem szeretnénk egy olyan világban élni mi sem, ahol a pultosok, akik pacsival köszönnek már nincsenek a pult mögött. Vagy a kedvenc helyeinkre nem tudunk elmenni a legújabb sörpremierre, mert be kellett zárniuk. Igenis tudunk tenni ez ellen, mert sokan vagyunk, akik szeretik a jó söröket!

CSATLAKOZZATOK A CSOPORTHOZ

Ha bármi kérdésetek, ötletetek lenne vagy szeretnétek együttműködni, hogy még több emberhez elérjen a hír, akkor írjatok a Facebook oldalon vagy a [email protected] címre!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel