Main Area

Minden infó, ha a BPBW-re készülsz a héten

A csapfoglalásokkal már kezdetét vette a nagyszabású sörünnep Budapesten, de azért maradtak még nyitott kérdések azzal kapcsolatban, hogy mi és hogyan lesz pontosan a hétvégi kóstolóknál.

Forrás: BPBW - Beer Week in Budapest FB oldal

A sörgeek népség egy része már rárabolt legalább egy külföldi ínyencségre a csapfoglalások alkalmával, de sok nyitott kérdés van még a rendezvénnyel kapcsolatban és Sefcsik Marci segítségével ezt próbálom most orvosolni.

A csapfoglalások egész héten folynak, EBBŐL A CIKKBŐL LEHET TÁJÉKOZÓDNI RÓLUK. A listát folyamatosan frissítem, amint beérkeznek az infók, változások hozzám. A csapfoglalások nyílt rendezvények, így kóstolójegy nélkül is bárki látogathatja őket, kóstolhat szabadon (kivéve az Élesztő Opening Party, azon csak kóstolójeggyel lehet részt venni). Amennyiben viszont már megvásároltátok a jegyeteket a hétvégi tasting sessionre, akkor érdemes felkeresni a csapfoglalások helyszínein ólálkodó önkénteseket, mert náluk át tudjátok venni a karszalagokat, amivel a helyszíneken MINDEN SÖRT 10% KEDVEZMÉNNYEL FOGYASZTHATTOK! Tehát nem csak a külföldi extraságokat, hanem azokat a söröket is, amik alapból csapon vannak vagy azután kerülnek vissza, ha elfogynak a külföldi ínyencségek. FONTOS! A kedvezmény CSAK a sörökre érvényes, ételre, röviditalokra és egyéb huncutságokra (kávé/tea/víz/alkoholmentes sör) nem. A jegyeket nem kell kinyomtatva magatoknál hordani, hanem elég, ha pl telefonon megmutatjátok a PDF-et, amit kaptatok.

Minden jegyvásárlónak jár egy logózott kóstolópohár is, amik kifejezetten kóstolómennyiség fogyasztására lettek kitalálva a hétvégi tasting sessionön. Ezeket a poharakat majd péntek 14 órától lehet átvenni a Dürer kertben. A csapfoglalás helyszínein elhelyezett logózott poharak promóciós célokat szolgálnak, nem az lesz majd a kóstolópohár a hétvégén. Az Imperial jeggyel rendelkező látogatók szintén a Dürer kertben vehetik át a csomagjaikat, de mivel ők VIP-VIP-VIP arcok, így ők már 13:30-tól be tudnak menni és rá tudnak rabolni a sörökre.

A belépéssel kapcsolatban fontos infó, hogy nem a főbejáraton keresztül lesz majd a bejárat, hanem a kert felől! Ez azt jelenti, hogy a Zichy Géza utca felől tudtok majd bemenni és akkor már csak a sör illatát kell követni.

Holnap jön a kóstolónapok csaplistája!

Ha még nincs jegyetek, akkor KATT a képre:

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel