Main Area

Programajánló – 2019. március 4-10

Lesz minden a héten mi szem-szájnak ingere. Magyar kollaboráns sör, nemzetközi csapfoglalás és soft serve elborulás a láthatáron!

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk a [email protected] címen, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

2019. március 6. – Dezső Vére - Batch Release Avagy Újrabemutató

Dezső Vére már nem egy sörpremier lesz, hanem inkább egy újra premier. Valójában egy újrafőzésről van szó, de ha olyan királyság lesz, mint az előző volt, akkor javallott megnézni.

Kezdés: 18:00

Helyszín: Neked csak Dezső

2019. március 7. – Reczer Ser - Collabrew Series #11 - Csikar

Visszatért a Collabrew sorozat és nem is egy egyszerű tétellel (bár jobban belegondolva volt egyáltalán egyszerű köztük?). A MONYO bandájával kollaboránskodtak most és egy elég hardcore fekete tőzegáfonyás savval vernek arcon. A saját szavaikat olvasva csak még jobban akarjuk! „Belekóstolsz, pofán vág, összerántja az arcod, de mégis kívánod a következő kortyot. Elkezded érezni a tőzegáfonya gyümölcsösségét, kicsit melengeted, előjön a test, kortyolod tovább, és egyszer csak azt veszed észre, hogy kéred a következőt, nem bírsz leállni.”

Kezdés: 19:00

Helyszín: MONYO Tap House, 1091 Budapest, Kálvin tér 7.

2019. március 7. – Stu Mostów Tap Takeover

Lengyelországi sörös alakulat érkezik Budapestre, hogy rámelegítsék a májakat a májusi BPBW-re, mert ott is lesznek természetesen. Nyilván nem üres kézzel érkeznek.

Csaplista:

WRCLW Tonka, Vanilla & Chocolate Baltic Porter Nitro Baltic Porter 9,7%

Salamander Grapefruit & Mandarin DDH DIPA IPA - Imperial / Double 6,3%

ART21 Pineapple & Passionfruit Sour Ale Pineapple & Passionfruit Sour Ale 6,5%

Salamander Strawberry Milkshake IPA Strawberry Milkshake IPA 5,9%

Salamander Black IPA Black IPA 6,8%

Kezdés: 19:00

Helyszín: BrewDog Budapest

2019. március 8. – SOFT SERVE HIPPODAMIA CHOCOLATE PEANUT BUTTER TOAST SPREAD STOUT

Az Omnipollo alapjáraton is elég beteg sörkompozíciókat tud főzni, de most aztán egy olyan sört tolnak a csapokra, aminek még a nevét sem egyszerű leírni. Most ráadásul a Boti féle soft-serve is bejátszik, hogy tovább bolondítsa azt.

Kezdés: 18:00

Helyszín: Hops Beer Bar, 1077 Budapest, Wesselényi utca 13.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel