Main Area

Programajánló – 2020. június 9-14.

Ezen a héten egyelőre nem záporoznak az események, de így is van mit ajánlani.

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk a [email protected] címen, vagy esetleg a poszt alatti kommentszekcióban, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

Budapest

2020. június 10. – Bartók Újra Ale - Sörpremier

A Bartók Béla úti vendéglátóhelyek (Bölcső Bar & Food, Édes Érzés és KEG Sörművház) összefogtak, és lefőztek egy közös sört a Zentus Craft Beer-rel közösen. Bartók Újra Ale, egy American Pale Ale rogyásig meghidegkomlózva! Ezen az estén mind a három helyen meg lehet kóstolni a sört, sőt, útlevelet is kapnak a kedves vendégek, így aki mind a három helyszínen fogyaszt egy korsó sört, az automatikusan belekerül a sorsolásba, és a főnyeremény egy 24 darabos Zentus sörválogatás! Ezenkívül Kis Dániel, a Zentus sörfőzője mindhárom helyen felbukkan, lehet vele beszélgetni.

Kezdés: 18:00

Helyszín: KEG Sörművház, Bölcső Bar & Food és Édes Érzés, 1114 Budapest, Bartók Béla út

2020. június 10. - Sörvacsora, kicsit másképp

Manapság már a sörvacsorák korát éljük, ételeket párosítanak össze sörökkel. Ezen az estén a Beerstro 14-ben jelen lesz Bukovinszky László, a Szent András sörfőzde tulajdonosa, és Vásárhelyi István, sörblogger. Az étlapot az árakkal együtt megtaláljátok az esemény leírásában.

Kezdés: 17:00

Helyszín: Beerstro 14, 1085 Budapest, József körút 35.

2020. június 12-13. - Mad Kert Duplázás 06/12-13

Ez a hétvége sem maradhat el a Mad Scientist saját kerti partija, ami ezúttal 2 napos lesz. Ezen a hétvégén is lesz filmvetítés sötétedés beállta után, 11 csapról fognak folyni a remek sörök, és biztosan lesz brutál bbq kaja. Egyelőre még nincs infó, ki fogja szolgáltatni a kaját.

Kezdés: 16:00

Helyszín: Mad Scientist, 1106 Budapest, Maglódi út 47.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel