Main Area

Rendelj házhoz egy jó sört!

Amióta a köztudatban vannak a jó, hazai gyártású sörök szerintem mindenki arról álmodik, hogy házhoz jöjjenek, csapoltan, gyorsan. Úgy tűnik az imáik meghallgattattak.     

A Csapház tulajai 2014 februárjában alapították a céget, ami egy új koncepciót hozott a hazai piacra azzal, hogy PET palackba csapolták a hazai söröket. Az első egység június elején nyílt, de még ebben az évben nyitották szeptemberben a második üzletet a Bartók Béla úton és egy éve a Gogol utcai Csapházat. Most pedig házhozszállítással bővült a cég.

Az ötletet és a technológiát külföldről hozták, de az már egy biztosan lefocizott tény volt a fejükben, hogy a hazai söröket szeretnék más formában eljuttatni az emberekhez. A legfrissebb formában, csapolva.

A kezdetektől fogva gondolkodtak a házhozszállításon, de úgy érezték most jött el az idő, hogy ezt megvalósítsák. Az alap feltevés az volt, hogy az emberek egyre inkább megszokják, hogy minden csak pár gombnyomásra van, emellett pedig sokan még nem jártak egyik boltjukban sem, vagy messze esett tőlük, viszont szerették volna ők is kipróbálni a magyar csapolt söröket frissen csapolva. Házibuliba, grillpartira, vagy akár a tóparti piknikre is tudnak szállítani sört, ami azért valljuk be nem egy rossz dolog.

Futárok viszik majd ki a megadott címre az ellátmányt, akiknél készpénzben vagy bankkártyával lehet fizetni, de a Csapház honlapján akár előre is fizethetünk.

Budapest elég nagy területét sikerült első körben lefedniük, de a honlapon le is lehet csekkolni, hogy szállítanak-e ahova kigondoltátok. Elmondásuk szerint rugalmasak, ezért érdemes telefonon alkudozni velük, bár valószínűleg csak egy bizonyos összeghatár felett lehet meggyőzni őket, hogy vigyenek oda is sört ahova valójában nem szállítanak. Jelenleg 15-60 percen belül jut el a frissen csapolt sör a szomjas megrendelőkhöz.

Az alábbi időpontokban szállítanak ki a weboldal szerint:

Hétfő - 14-18

Kedd  - 14-20

Szerda - 14-20       

Csütörtök - 14-22 

Péntek - 14-22      

Szombat - 10-22   

Vasárnap - 10-18

1 és 2 literes kiszerelésben egyszerre 13 féle sör közül lehet választani, illetve a renitenseknek üveges formában 2 féle alkoholmentes sör is elérhető. Van még rágcsálnivaló is, ha full-service-t akar valaki. Beef Jerky, házi jellegű Pörc és kézműves sajtos tallér a jelenlegi kínálat, amit folyamatosan bővítenek majd az igényeknek megfelelően.

Az aktuális sörkínálat elérhető a weboldalukon és kb. 2 hetente frissítik azt. Arra törekednek, hogy mindenki megtalálja a szájízének megfelelőt, ezért minél több sörfajta van egyszerre a választékban.

A kiszállítási díj mindenhova 300 Ft, de 5000 forintos rendelés felett ingyenes a kiszállítás. Van viszont minimum rendelési összeg, ami 2000 Ft.

Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből, sőt hamarosan ki is próbáljuk.

 

Próbáljátok ki Ti is, mert ha a „szuretlen” kuponkódot beírjátok a kosárnál a „Kupon beváltás” mezőbe, akkor 500 Ft kedvezményt kaptok!

Az első 30 kuponbeváltásra érvényes az akció, úgyhogy hajrá!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel