Main Area

2017 férfiideálja az APATEST!

Mesterséges sörhas azoknak, akik mindig is erre vágytak, de sosem sikerült elrniük!

Az "Apatest" kifejezés eddig csak a médiaszenny egy mellékterméke volt számomra, de valaki annyira komolyan veszi, hogy mesterségesen előidézhetővé tette azt.

Mi is az a sörhas?

A sörhas részben alkat, részben fogyasztási szokások kérdése: aki nagy lendülettel dönti magába a söröket, annak számolnia kell azzal, hogy hízni is fog tőle; alkattól függően akár hasra. A sör ráadásul az elfogyasztást követően még 1-2 órán keresztül a gyomorban marad, így a gyors egymásutánban legurított néhány korsó jelentősen kitágítja a gyomrot. Az pedig, ha a szokásos finom, de egészségtelen sörkorcsolyákkal tetézzük az élményt, nyilvánvalóan továbbfokozza a kockázatot.

Ha van bárki, akinek mégsem menne a sörhas kialakítása, azoknak nyújtanak most megoldást a Dadbag-el! Ráadásul még hasznosítani is lehet a mesterséges sörhasat, ugyanis egy dobozos sör simán elfér benne. Ez gyakorlatilag egy továbbfejlesztett övtáska, amiben bármit tárolhatunk és 6 különböző sörhastípus képében vehetjük fel.

Még egyelőre nem lehet beszerezni, de a Dadbag weboldalán leírtak alapján hamarosan minden kockáshas fölé fel lehet majd venni egy tekintélyt parancsoló sörhasat.

Addig is válasszátok ki melyik sörhasra van szükségetek:

The Allen

 

The Bobby

 

The Derek

 

The Magnus

 

The Sherman

The Wolfgang

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel