Main Area

A Beerbox is rámegy a házhozszállításra – Beerbox Home

Szépen lassan mindenki berendezkedik a házhozszállításra és valójában ez egyre inkább nekünk, fogyasztóknak kedvez. Most a Beerbox jóáras söreit lehet már otthonra is rendelni.

Múlt héten kaptuk a hírt a postaládánkba, hogy az itthon nem túl elterjedt (és talán nem is véletlenül) megoldással operáló Beerbox is elkezdte a házhozszállítást, ami azt jelenti, hogy 30 sörfőzde 200 söréből lehet mostmár rendelni tőlük otthonra.

Cseh pilsner, német búzasör, baksör és märzen, több magyar kisüzemi sörfőzde alapszortimentes és új small batch tételei, valamint egyéb izgalmas külföldi kraft sör is elérhető náluk. Főként magyar, cseh, német, lengyel és angol sörök közül lehet válogatni. A szép a dologban, hogy egyesével is és csomagokban is lehet rendelni, ha talál az ember magának valami szimpatikus összeállítást.

kínálatot mustrázva elég ígéretes, hogy nem csak az alapdarabok, hanem tényleg limitált, speckó kiadások is elérhetőek, ráadásul a hazai sörkínálatot a webshoposodás miatt bővítették is. Az árakról meg annyit, hogy tényleg elég világbajnok áron futnak a cuccok. Megnéztem pár sört, hogy mennyibe kerülnek máshol és gyakorlatilag itt voltak a legolcsóbbak, úgyhogy nem vicceltek a “jóárasítással”. Pluszban egyébként még lehet sok cseh alapdarabot is venni, ami kifejezetten jó ivósörnek, de kinek a pap, kinek a papné. Az egyéb külföldi craft kínálatról nem is beszélve. Siren, Stu Mostow, Axiom, Buddelship csak, hogy párat említsünk. Bár a külföldi craft vonalat több webshop is kínálja, ráadásul a legmenőbb tételeket, de itt is bőven van mivel kísérletezni. Ha pedig nem szeretnétek egyesével összeválogatni a csomagotokat, akkor tudtok válogatni a csomagok közül. A Küzdőtér pakk: MadX vs Stu Mostów például nagyon durván hangzik!

A rendelést illetően egyelőre csak a jó öreg KP-s utánvétes vásárlás van, mint fizetési opció, de elvileg már dolgoznak a bankkártyás fizetésen is. A szállítás súlyhatárokhoz van kötve, 10 kg alatt 1990 forint (15.000 forint felett ingyenes), 10-40 kg között pedig 2990 forint (20.000 forint felett ingyenes). Ezek amolyan standard árak, mindnehol kb ugyanennyi. 1-3 nap alatt viszont már csöngetnek is nálatok a sörellátással. Jelenleg csak Budapestre szállítanak, de ha minden igaz, akkor hamarosan ez bővülni fog.

Összességében szerintem jó lépés volt részükről, hogy elindították a webshopot és tényleg elég jó áron lehet válogatni a folyékony kenyeret náluk, úgyhogy mindenképpen nézegessétek meg ti is a kínálatot, ha a heti sörrendelést készítitek össze!

ITT TALÁLJÁTOK A WEBSHOPOT

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel