Main Area

A legfrissebb sörtermés egy csomagban – 33. hét

Szinte idegörlő a sörgeekeknek követni a hazai kisüzemi sörök legújabb megjelenéseit, pláne beszerezni azokat egyesével. Szerencsére most egyben meg tudjátok rendelni a tuti cuccokat, mondjuk is mit!

Egy állandóan visszatérő probléma, hogy az új söröket macerás beszerezni, mert kismillió helyről kell külön-külön megrendelni őket és mindig kell valami “térkitöltő” sört is venni mellé, hogy ne fájjon a szállítási költség. Erre találtuk ki a tutit, ami abszolút egy létező problémára kínál megoldást, mégpedig a Heti újdonságok csomagot. Az elmúlt 1-2 hét sörei kerülnek bele, amit így egyben meg tudtok rendelni, ráadásul nektek még kedvezmény is jár hozzá. De vajon mik voltak most az újdonságok?

VÁSÁRLÁS

Igazi nyári csomagot hoztunk most nektek, hiszen 2 igazán izgalmas savanyú van benne, egy olyan gyümis milkshake IPA a Horizonttól, ami az alapszortiment része is lesz, egy ivós kollab ale a MONYO-tól és végül, de abszolút nem utolsó sorban a Horizont Selfish Games legújabb tagja, egy West-Coast DIPA!

Savanyúk

A MONYO Summer Series kifejezetten olyan üdítő nyári sörökre megy rá, amiket a 40 fokban a vízparton is tudunk élvezni. A Berry Bradley sikere után, most megjött Banana Bella, ami szintén nem fukarkodik gyümölcsökkel, hiszen papaya, eper és nyilván banán van benne (természetesne püré). A másik savanya nem máshonnan érkezik, mint Reczer Gabi boszorkánykonyhájából, aki úgy tűnik újra belekezdett a rendszeres sörfőzésbe. A Black Flamingo után egy savanyúval rukkolt elő, amit Fincsi Limcsi néven futtat és valószínűsíthető, hogy egy limonádéra emlékeztető savanyúval van dolgunk, amit trópusi gyümölcsökkel túrbozott fel.

IPA-DIPA

A heti IPA adagunkat a Horizont sörfőzde egymaga szállította, hiszen kijöttek a Selfish Games újabb tagjával, ami egy West-Coast DIPA lett, ami a maga 9%-ával elég ütös tétel benyomását kelti. A durva az egészben, hogy ez kortyolgatás közben kevéssé érződik rajta. A másik IPA-juk nem kisebb debütálást tolt, mint hogy az alapszortimentbe került be! A Passion Flick egy milkshake IPA teletolva trópusi gyümölcsökkel, ami valószínűleg nem mindenkinek fog szólni, de nem véletlenül került bele az alapszortimentbe. Egy rettentő könnyed sörről van szó, amiből árad a beharangozott gyümölcs feeling.

Kollab time

A MONYO már nem először csinál zenekaros sört és abszolút jól nyúlnak a témához. A Quimby-s sör nekem nagy favoritom volt, az Ivan & the Parazol pedig csak tovább erősítette bennem az ilyen kollabok létjogosultságát. Most pedig a Carson Coma-val csináltak közösen sört, ami besorolását tekintve egy Quincy Ale, ami a gyakorlatban egy könnyű ivósört jelent egy masszív adag birsalmával.

Minden héten, ha új Heti újdonság csomagot rakunk össze, akkor azt erősen jelezni fogjuk nektek, így a legyegyszerűbb (és költséghatékonyabb) nektek is beszerezni az újdonságokat. Használjátok a SZURETLEN kuponkódot a rendelésnél 10% kedvezményért!

VÁSÁRLÁS

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel