Main Area

Egy jó válasz most aranyat érhet

A Dreher idén elég erősen kezdte az évet, ugyanis a Classic sörét, ami gyakorlatilag az alfája és az omegája a palettájuknak, fogták és átnevezték Dreher Goldra. De nem csak ennyiről van szó!

Korábban már megírtuk, hogy a Dreher sok év után megújítja a Dreher termékcsalád zászlóshajóját, a Dreher Classicot. Ez nem csak külső változást jelent, hanem a sör maga is némi változáson esik keresztül.

Külsőre elég egyértelmű változásra lehetünk figyelmesek, hiszen már nem Classic név díszeleg a Dreher név alatt, hanem a Gold felirat. A külső is kicsit áramvonalasabb lett. Viszont a lényeg a receptben keresendő, ugyanis a megújulás legfőbb oka az volt, hogy kikerült a kukorica az összetevők közül. Azóta már azt is tudjuk, hogy ez nem csak a Gold kiváltsága, hanem a Hidegkomlósból is kikerül a kukorica.

Természetesen nem szeretnénk, ha ne tudnátok megkóstolni az új recept alapján készülő Dreher Goldot, ezért most egy tálcányit szeretnénk odaadni valakinek. Nem is kell mást tenni ezért, mint egy kérdésre helyesen válaszolni. A kérdés megválaszolásához ITT találtok némi segítséget, ha nem menne fejből.

Nyerjetek egy tálca Dreher Goldot!

Mióta használták ugyanazt a receptet a Dreher Classic készítésekor?


Elolvastam és elfogadom a játékszabályzatot!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel