Main Area

Heti sörújdonságok egy csomagban – 29. hét

Amióta elindult a Beerheaven kicsit máshogy állunk az új sörök témakörhöz, némileg mi is naprakészebbek vagyunk. Csekkoljátok le mik jöttek ki az elmúlt hetekben és rendeljétek meg Szűretlen kedvezménnyel a söröket!

Egy állandóan visszatérő probléma, hogy az új söröket macerás beszerezni, mert kismillió helyről kell külön-külön megrendelni őket és mindig kell valami “térkitöltő” sört is venni mellé, hogy megérje egyáltalán. Erre találtuk ki a tutit, ami abszolút egy létező problémára kínál megoldást, mégpedig a Heti újdonságok csomagot. Az elmúlt 1-2 hét sörei kerülnek bele, amit így egyben meg tudtok rendelni, ráadásul nektek még kedvezmény is jár hozzá. De vajon mik voltak most az újdonságok?

Mondanom sem kell, hogy mint kb mindig, most is IPA-heavy lett a felhozatal, de belefért egy porter és a MONYO Summer Series nyalakodása is. Hét sör kánikula mellé és ellen!

MEGRENDELEM

NE IPA

A FIRST két sörrel képviselteti magát a kategóriában. Az egyik, a Juice Lee, ami valójában egy Hazy IPA, de érzésre és külalakra is tökéletesen beleillik a kategóriába. A 7%-os pörgőrúgást meg sem érezni rajta, a címkéért meg jár a pirospont. A másik egy abszolút premier sör tőlük. A Childhood Rodeo, amolyan klasszik elképzeléssel megy neki a sörstílusnak és a FIRST-től már megszokott módon hozza is a szintet. Befért még ebbe a csoportba a SIMA Brewing triplán hidegkomlózott, Kveik élesztős NE IPA-ja is, a Mosaholic. Már talán nem akkora újdonság, viszont kötelező darabnak kell lennie a hűtőben, főleg a rekkenő hőség alatt.

IPA

Maradjunk is a SIMA Brewingnál, ugyanis a Tropical Juice egy duplán hidegkomlózott IPA, ami itatja magát a 6,7%-os alkohol ellenére. Aztán IPA vonalon mozogva az egyik legmenőbb kollab eredménye is terítéken van, hiszen a FIRST és a Brew Your Mind szerelemgyereke, egy igazi Brew Your Mind-os sörben testesült meg, a Mindhackben. Harapni lehet benne a komlót, de abszolút jó értelemben.

Különlegességek

Két tétel maradt hátra, amiből az egyik megint a FIRST konyhájából került ki, ezzel ők nyerték a legtöbb sör egy sörfőzdétől versenyt. A Long Ship nem a tipikus nyári ivósöröd lesz, hanem inkább valami olyasmi, amit többen ültök le kortyolgatni. Ez a baltic porter a lagerélesztőnek köszönhetően, a 10,3% ellenére is könnyebben csúszik mint gondolnánk. Végül, de maximákisan nem utolsó sorban maradt a MONYO Summer Series sorozatának következő darabja, a Berry Bradley, ami egy savanyított búzasör (AKA Berliner Weisse). Meggy, feketeribizli és piros ribizli dominálja, egyszerűen megunhatatlan.

Minden héten, ha új Heti újdonság csomagot rakunk össze, akkor azt erősen jelezni fogjuk nektek, így a legyegyszerűbb (és költséghatékonyabb) nektek is beszerezni az újdonságokat. Használjátok a SZURETLEN kuponkódot a rendelésnél 10% kedvezményért!

VÁSÁRLÁS

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel