Main Area

Eljött az idő, nyit a MONYO Land!

Sajnos a pandémia felborította a nyárindító terveit mindenkinek és ez alól a MONYO Land sem kivétel. De újra közel normális állapotba került minden és a MONYO koncertezős felnőtt játszótere is megnyithat végre! Június 18-án a Middlemist Red nyitja a sort!

A MONYO Brewing egyszerre költözött ki a Főzdeparkos főzdéjéből, és költözött át a nagyobb, multifunkciós telepére nem túl messze onnan. A nyitást már rég le szerették volna tudni, de sajnos a járványhelyzet eléggé keresztbe tett ennek. A sörgeekek játszótere azonban végre megnyitja kapuit és elkezdik a (koncert)szezont! Itt írtunk először a projektről.

Öröm az ürömben, hogy egyelőre csak azok előtt, akiknek van védettségi igazolványuk, de szerencsére egyre több ilyen ember van, úgyhogy garantált a teltház! Június 18-án a Middlemist Red koncertjével nyitja meg a kapuit MONYO Land, 1500 fős befogadóképességgel. A koncertfelhozatal egyébként simán fel tudja venni a versenyt a szabadtéri koncertezés koronázatlan királyával, a Budapest Parkkal. Ha csak a már lefixált koncertekneveket nézzük is elég jónak ígérkezik: Middlemist Red, Fran Palermo, Sena, Bohemian Betyars, Dé:Nash, Carson Coma, Ivan & The Parazol, Belga, Random Trip, Péterfy Bori & Love Band, Lóci Játszik, Cloud 9+, Ricsárdgír, Aurevoir, Pál Utcai Fiúk, Konyha, Supernem, Lazarvs, Kaukázus, Európa Kiadó, Mörk. Már csak a Halott Pénz, Brains, Vad Fruttik és Punnany hiányzik.

Azonban kb a menő koncertekben fog max hasonlítani a belvárosi mainstream, túlárazott versenytársára, mivel természetesen itt nem Sopronit fogunk 1000-ért venni, hanem a kert mellett található főzde söreit! Tízféle csapolt sörrel készülnek majd a MONYO-sok, amik között lesznek klasszikusok és vadiúj főzetek is. Meg hát nyilván 1-2 csapra felférnek majd más főzdék sörei is valószínűleg. De a kaja sem lesz mindennapi, mivel az alkohol felszívásáról a Tuning Burger fog gondoskodni, akik a kifejezetten primőr burgereikről híresültek el.

A nyitás előtt lehetőségünk lesz kipróbálni a MONYO Land feelinget, úgyhogy még a Grand Opening előtt képekkel és élménybeszámolóval is jövünk nektek! Addig is csekkoljátok a programkínálatot és jelöljétek be a naptáratokban ti mikor mentek ki lecsekkolni a végeredményt.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel