Main Area

Gasztroarcok egy szebb Karácsonyért

A 2020-as év sok szempontból nehéz helyzetbe hozta a vendéglátást és azokat a vendéglátóhelyeket, amiket szeretünk. Ezt a felismerést kötöttük össze azzal a vágyunkkal, hogy egy ünnepi menüt varázsoljunk azokra az asztalokra is, ahol erre nem is számítottak volna. Ennek az eredménye lett a “Gasztroarcok egy szebb Karácsonyért” kampány.

Nem nagyon kell magyaráznunk senkinek, hogy 2020 egy rettentő nehéz és tragikus év. Viszont sok embernek és iparágaknak nehezebb ez az év, mint másoknak. A vendéglátás talán az egyik leginkább érintett terület a pandémia végett és ezért arra gondoltam, hogy indítunk egy kampányt, amivel egyszerre tudjuk segíteni a vendéglátóhelyeket és közben a rászorulókat és azokat az egészségügyi dolgozókat, akiknek biztosan jól esne egy szívmelengető gesztus!

A kezdeményezés lényege, hogy karácsonyi menüt lehet rendelni azoktól a kiszállításra átállt éttermekből és kocsmákból, amik közel állnak a szívünkhöz, ezzel segítve őket, hogy az év végi mérleg nyelve abba az irányba dőljön, hogy jövőre is ki tudjanak nyitni. A megrendelt ételek pedig olyan helyekre kerüljenek, ahol vagy nem is álmodhatnak arról, hogy egy igazi ünnepi menü kerüljön az asztalra karácsonykor vagy pedig olyan emberekhez, akik azért dolgoznak Szenteste is, hogy a szeretteink gondos kezekben legyenek.

Nektek semmi más dolgotok nincs, mint rendelni egy „Gasztroarcok egy szebb karácsonyért” menüt attól a vendéglátóhelytől, akiket szeretnétek támogatni és ők eljuttatják az ünnepi menüt azoknak, akiknek igazán szüksége van rá!

Hogyan működik a rendelés?

  1. Válasszátok ki melyik helyet szeretnétek támogatni, azt is látjátok milyen karácsonyi menüvel készültek.
  2. Kattintsatok a „Rendelés” gombra és már a saját felületükön is vagytok, ahol meg tudjátok rendelni a menüket, megtaláljátok a részleteket.
  3. Fizessétek ki a rendelést és adjátok meg szállítási címnek az egységek saját címét, ebből fogják tudni, hogy nem magatoknak rendelitek (ezt az egyszerűség kedvéért minden helyhez odaírjuk, hogy csak át kelljen másolnotok).

Tehát lényegében így lehet adományozni:

A fizetési opciók nagyon változóak, van ahol tudtok rögtön kártyával fizetni, de a helyek többségében inkább a személyes fizetés vagy átutalás lesz jellemző, arra kérünk mindenkit, hogy vegye a fáradtságot és ne csak a kényelmet válassza, hanem a jótékonykodás jegyében tegye meg az extra lépést, az utalásos fizetés is max 1 percet vesz igénybe.

A rendeléseket 2020. december 16 és 22. között tudjátok leadni náluk, amiket ők stílszerűen december 24-én fognak kiszállítani. Ilyen egyszerű a folyamat, semmi másra nincs szükségetek a rendeléshez. Nem is szaporítjuk a szavakat, mutatjuk is kiktől és mit tudtok rendelni!

Budapesti kiszállítás

Fizetés módja:

Átutalás (Sörsajt Kft. számlaszám: 12010611-01639542-00100009, közlemény rovatba: Gasztroarcok egy szebb karácsonyért és a rendelő neve)

Személyesen: minden nap 10-19 óra között a Beerstro 14-ben

Rendelésnek megadandó cím: 

1085 Budapest, József krt. 35 

Menü:

(3000 forint)

Tyúkhúsleves gazdagon (benne főtt zöldség, hús)
Csomboros szatmári töltött káposzta
Szilágysági diós furulya desszert
Kézműves ünnepi sör

RENDELÉS

Budapesti kiszállítás

Fizetés módja:

Átutalás (LOCOMO Kft. számlaszám: 12020603-01032722-00400003, közlemény rovatba: karácsony és a rendelő neve)

Személyesen: minden nap 16-22 óra között a KEG-ben 

Menü:

(3000 forint)

Halászlé
Töltött káposzta
Gyümölcskenyér

RENDELÉS

Budapesti kiszállítás

Fizetés módja: webshopon keresztül

Rendelésnek megadandó cím: 

1061 Budapest, Anker köz 1-3.

Menü:

(2990 forint)

Füstölt harcsapástétom kovászos-malátás kenyérrel

Kocsonya csülökhússal

Fehércsokoládés, malátás-komlós trüffel

RENDELÉS

Miskolci kiszállítás

Fizetés módja: webshopon keresztül

Rendelésnek megadandó cím: 

3526 Miskolc, Arany János tér 1.

Menü:

Többféle tételből állítható össze

RENDELÉS

 

Ha ezen felül is szeretnétek segíteni, akkor jelentkezzetek önkéntesnek közvetlenül a vendéglátóhelyeknél és segítsetek nekik a kiszállításban, ami nektek 1-2 órát vesz el az életetekből, de ezzel valaki karácsonyát sokkal szebbé tehetitek.

Mi nagyon szeretnénk, ha ezt a nem túl kellemes évet kicsit szebbé tudnánk tenni, nem azzal, hogy pénzt adunk másoknak, hanem azt az érzést, hogy nincsenek egyedül. Az egyébként is nehéz helyzetben lévő vendéglátók pedig örülni fognak annak, hogy olyan embereknek főzhetnek, akiknek tényleg egy feledhetetlen karácsonyt tudnak varázsolni az asztalra!

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel