Main Area

Ismerjétek meg a világ leggonoszabb hűtőjét

Az USA-ban mondani sem kell, hogy mindenki életének szerves részét képezi a sport és a meccsekre való kijárás. A Cleveland Browns amerikai foci csapata most aprópót adott kis gonoszkodáshoz, de nekünk tetszik.

 

Forrás: cleveland.com

Amerikában a Bud Light az egyik legmenőbb sörmárka marketing szempontból, mert tényleg vicces és ötletes reklámokat, kampányokat csinálnak. Nyilván az már más kérdés, hogy a Bud Light minőségét tekintve milyen sör, de itt nem is erről van szó.

Kitalálták a „Győzelmi hűtő” (Victory Fridge), ami gyakorlatilag annyi célt szolgál, hogy kicsit motiválja a Cleveland Browns csapatát, hogy szedje már össze magát és nyerjen meg egy nyamvadt meccset. 100 ilyen hűtőt helyeztek el Cleveland bárjaiban és párat a stadionban is a biztonság kedvéért. A hűtők pedig csak akkor fognak kinyílni, amikor a csapat nyer egy meccset.

Az érdekessége a sztorinak, azok kedvéért, akik nem követik napi szinten az amerikai focit (például mint én), hogy a Browns csapata a tavalyi szezon utolsó 16 meccsét zsinórban elvesztette, ami azért okot ad az ilyen jellegű humorizálásra. A Browns nem éppen az elit NFL csapatok közé tartozik az infók szerint, de lehet ez majd extrán motiválttá teszi őket!

Attól tartunk a magyar labdarúgáson ez sem segítene…

Forrás: geek.com

 

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel