Main Area

Teszteltem a Beerbox Home IPA menüjét!

A sörrendelős megoldások között most igazán nehéz választani, mert elég brutális kínálat alakult ki. Ma kaptam egy csomagot a Beerbox Home-tól, amiben hazai és import IPA-k voltak vegyesen, meg is mondom, hogy megéri-e!

A vírushelyzet teljes mértékben átalakította a fogyasztási szokásainkat és hát a kínálatot is. Hirtelen már senkinek sem opcionális volt a házhozszállítás és a webshop, hanem a legfontosabb lépés. Ez adott valamennyi esélyt sok főzdének, hogy életben maradhasson. De nem csak a főzdék lépték meg a házhozszállítást!

Nemrég írtam róla, hogy a Beerbox is előrukkolt a házhozszállítással, ami a már meglévő kínálatukból való válogatás lehetőségét és annak kiszállítását jelenti. Ezt az opciót nemes egyszerűséggel Beerbox Home-nak nevezték el! A rendeléses megoldással egyidőben ők is a hazai piac támogatására álltak rá, mivel elég masszívan kibővítették a hazai sörkínálatot és a legmenőbb hazai főzdék új sörei is elérhetőek lettek náluk.

Tegnap kaptam tőlük egy kis szeretetcsomagot mindenféle IPA-val (mert hát ebből bármennyit meg tudok inni) és hát rögtön rá is néztem milyen a portéka. Voltak köztük hazai (Fehér Nyúl, Mad Scientist, Invitro Brewing) sörök és import (Stu Mostow, Camba, Brewheart, Maltgarden, Buddelship) cuccok is vegyesen. A hazai kínálat már viszonylag ismerős terep volt az Invitro H-2M kivételével, ezért rögtön az importra mentem rá.

Német és lengyel sörök váltották egymást, ami nekem tökéletes volt. A lengyel vonalat a Stu Mostov remek ár-érték arányú, egyik kedvencem, az AIPA-ja és a Maltgarden DDH Hazy IPA-ja képviselte. Az utóbbit ráadásul még nem is kóstoltam, olyan volt, mintha tiszta komlókivonatot ittam volna, ami tőlem abszolút jó visszajelzésnek számít. A német vonalon a Camba IPA már egy régi motoros volt, viszont még se Buddelship-et, se Brewheart-ot nem ittam még. A Buddelship rettentően markáns IPA érzését kölcsönözte, ami nincsen túlcicomázva, egyszerűen csak jó inni. Míg a Brewheart olyan volt, amit legszívesebben infúzióban bekötöttem volna magamnak.

A szép az egészben az, hogy ez az egész pakk, amiben vegyesen vannak import és hazai sörök egy tökéletes összeállítás kóstolgatásra is, mindez 7000 forint körüli összegért beszerezhető. Tovább megyek, 8 másfajta (más sörfőzde) sör is kb ennyibe kerül a webshopban hasonló összeállításban. Ha pedig esetleg még hozzátesszük azt, hogy Alebrowar és Siren sörök is vannak szép számmal, akkor tuti pár kóstolásnyi sort össze lehet legózni.

Végszónak talán annyit tudok mondani, hogy abszolút jó döntés volt tőlük, hogy elindították a webshopot, mert remek kínálatból lehet válogatni hazai (Mad Scientist, Horizont, Rothbeer, Invitro, Fehér Nyúl) és import szinten is. Mindezt egyébként teljesen baráti áron. Elég nagy átalakuláson megy át a hazai sörrendelős piac, azt mondanám, hogy ez a pénztárcabarát, kísérletező sörözők választéka, amiben nem csak alaptételeket, hanem különlegességeket is lehet találni (hazai vonalon a Mad, import vonalon Stu Mostow), amit máshol nem. Tudom és tisztában vagyok vele, hogy nem ez lesz a hardcore sörgeekek lelőhelye, mert ők továbbra is a Csakajó-ból és a Beerside-ból fogják beszerezni a limitált cuccokat, de szerintem pont egy olyan rést tölt be a Beerbox, amire szükség van.

NÉZZÉTEK MEG A SÖRKÍNÁLATOT

vagy

NÉZZÉTEK MEG A SÖRCSOMAGOKAT

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel