Main Area

Ezt rejti a Beercase!

Nem is fecsérlem a szót, hiszen már korábban leírtam mindent, amit kellett, nézzük mi van benne és mennyire éri meg a sörelőfizetés!

Nemrégiben még nagyon sejtelmesen kellett írnom a The Beercase sörelőfizetéses csomagjáról, de mostmár megmutathatom mit is rejt egy ilyen csomag.

Biere de Miel (belga saison) - Mad Scientist

Pale Ale - The Garden Brewery (Horvátország)

Nappal Mosaic (amerikai komlós lager) - Ugar

Ginger Meister (gyömbérrel ízesített felsőerjesztésű sör) - Rothbeer

Kispéntek (APA) - Hübris

Green Zone (Amerikai IPA) - HopTop

Joanna Gone Mad (Imperial Orange IPA) - TuffBuzz

Greyjoy (dupla IPA) - Balkezes

A felhozatallal kapcsolatban nem lehet panasz, pár tételt kivéve egyébként is szívesen fogyasztanám az összeset. Bár azt mondták egy koncepciót követnek és témája lesz a söröknek, én nem nagyon találtam koncepciót benne. Az ízek nem nagyon értek egybe, a stílusok is különbözőek, nem tudom mi a koncepció... Az viszont szimpatikus, hogy elvileg mindig lesz egy külföldi sör is a csomagban, ez most a The Garden Brewery söre volt. Ez sajnos nem egy feledhetetlen élmény volt, horvát sörből ittam már sokkal jobbat is, ez kifejezetten rossz volt, de ízlések és pofonok...

A csomagban található sörök összértéke kb 6000 forint, amihez ha hozzáadjuk a szállítási költséget már 7000 forintnál vagyunk, plusz az időráfordítás, hogy ezeket összeválogassuk, plusz a csomagolás. A csomagolás annyira ötletes, prakikus és zseniális, hogy szerintem már önmagában megér ennyit.

űSumma summarum a csomag megéri, ha valaki jó sörökkel szeretné meglepni magát vagy egy ismerősét, aki éppen ismerkedik a sörök világával. Ha már jártasabb vagy a sörökkel kapcsolatban, akkor viszont csak saját felelősségre fizess rá elő, mert a csomagban található sörökből a horvát sör volt az új nekem, a többit már ismertem, kóstoltam. Nekünk marad a jól bevált módszer, hogy összeválogassuk amit szeretnénk kóstolni!

KUPONKÓD!!!

Használjátok a SZURETLEN8 kuponkódot a vásárláskor, hogy 8%-al olcsóbban rendelhessétek meg az első sörtáskátokat!

 

 

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel